Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Hehehehe komšija pa ako su svi ovako sitni kao ja onda definitivno jedan po jedan, a spasiteljice eeeeee to bi morali organizirati  :alas: :kacsint2:

maverick

ma nula bodova...rekoh nema pecanja i nema sexa  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Danas je pao dogovor što se tiče kuhanja na okupljanju.Ekipa koja se ponudila sa divljči ,junećim repom i papcima neka skuha čoboš a Slavenova ekipa grah kao i rečeno a ja kao domaćin Bajte ću samo paziti da im čaše ne budu prazne  :wav: Računajte na to da dolazi od prilike tridesetak ljudi i budite u dogovoru što se tiče namirnica.Sve troškove ćemo naravno podijeliti,kruh uzimam ja u pekari i nosim svoj pribor ako nešto usfali.Voda za kuhanje i pranje će biti na Bajti kao i daske za rezanje, noževi i grabilice.Pribor za jelo nek nosi tko ima a za goste iz daljih lokacija je osiguran kao i prijevoz traktorskom gumom od udičarskog do Bajte.Što se cuge tiče tu glasi moto SNALAZI SE SAM ili ti ponesi šta češ piti.Toliko od mene a vi dodajte još koju pametnu ili pitajte za detalje.

Kugla

Ma druže moj sve si lijepo objasnio i sve jasno, samo se bojim tog prijevoza još kad alkohol proradi uuuu jednom sam se kupao u dravi više ne bi nikako.Jedino nisi spomenu vrijeme okupljanja kod udičarskog?

retfala

biti će čamaca dovoljno neće biti problem za prijevoz

Rajo

Napomena :  :clap:

Ja na raspolaganju imam veprovine , srnetine , jelena a kuhar neka kaže koliko čega treba .  :icon_scratch:
Vepar  7 kg
Srnjak 1 kg
Jelen   2 kg
Bio bi dobar sastav po mome , ako će se kuhat na samoj divljači .

Naruđba mesa na PP  :be happy:

zagi

ja za sada ne znam dali cu doci a kada je okupljanje

TonyC

Zagi kralju , kad je radna akcija prvi si , a sad kad je druženje najbolje da nečeš doć ! ! !

maverick

subota 15-ti...

sto se tice susjed prijevoza...znaci prebacujemo se samo prijeko drave...polako..i sporo..ja ne pijem tako da ces biti samnom u camcu  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

Rajo,sastav mesa 5 + ,trebamo dodati jedno dvije kg svinjskih nogica i to je  :icon_cheers:

maverick

Darko

predlažem da kićo dođe u petak ujutro , ponese šator i razapne ga na plaži , ako netko dođe ranije da ga uputi šta , kako ..... :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

Zna se službeno piće foruma....PELIN

jura

Kakav si samo ti treba još da piješ :headbang: