Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

tako je , ladja je tu a ni cugu nije platio  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Nema tu cugu platio ili nije ...ja sam morao vrtiti neku zivotinju i donijeti na skup kad sam kupio camac...a on misli da njega ne ceka isto a parkiran kod mene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

:stripii: nemoj da na ušću moram hvatat njegov čamac  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Tony vidiš ti šta ti se sprema, al dobro pada cijena papkarima prošli blagdani  :ok:

maverick

I ti isto....ili ces spremiti taj but...ili ste obadvojica kod Darka na uscu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa rekoh da to nije u pitanju samo sljedeća subota nikako nema me, a svi ostali datumi može, skrenili ste sa teme i napali mi druga Tonya, kako sam i rekao vrijeme i mjesto javim ovdje i sve 5

TonyC

Je baš su me napali sa svih strana , u vraž.. mat.. i  :vrag:   .   A ja ljepo reko kada i gdje - po izboru .  i sad se grbe i prašina u oči baca !        :rofl2:     

Neče meni niko malera na čamac navlačit - dosta sam mu ja !     :smjeh:          :stripii:       :stripii:

maverick

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Siječanj 18, 2014, 08:49:45
Termin na pp uuuuuuuu  :sha: kako ga saznati  :icon_scratch:  :stripii:
Što se čudiš?  :uf:
Dobio si zadatak, dobio si povjerenje. R i je š a v a j samostalno.  :whip2:
Pazi da se na vrijeme butić odmrzne.  :clap2:

Kugla

Ma ne brini ti za butić i sve ostalo, to će mo dogovoriti ovih dana, ja se čudim nećem drugom  :no:

Stepa

Vidim da od ovog Vašeg butića  :nono: :nono: morao sam neke svoje lovce avizirat da donaciju :jede:.
Od ovog trenutka svi članovi foruma su dobrodošli na LOVAČKI DOM CERNA :pijan: :pijan: :jede: :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

Stepa neki koji su osigurali ovaj but nisu u mogučnosti danas doći do Vas kao ni sam pa prema tim ljudima ne bi bilo lijepo da smo ga donirali. Kako sam ovo dobro rekao, al kad se opet ogrebemo za nešto neće biti problem, uživajte danas i pazite na DT Županja  :ok:

Juzba

trio fantastikus......

čeka se čobi....

bio je pikantan

mmmmiiiiijjjjjaaaaauuuuuuuuu....

ezio je malo posrnuo.....

harmonikaš je čista legenda.....

čak smo imali i miks pult i dj stepinjo

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

sandra