Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Veljača 01, 2014, 18:05:52
Evo i dva člana organizacionog odbora danas pri povratku sa Bajte, Mačak i Perek!

Ne bi ti dragi Bog zamjerio ni da si rekao dva čestita, bez i malo sumnje, ozbiljna člana organizacionog odbora. :stripii:
Tako bi svi članovi vidjeli da stvarno , što je i istina, nemamo ništa jedan protiv drugoga.  :clap2:
To si admini umišlja  :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Susjed će okačiti neke fotke nas dva on nas fotkao di nazdravljamo ,pa svi su ovdje čestiti i fini članovi, to je neupitno ne treba posebno naglašavati!  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dva najdraza pupka na forumu  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Bolje biti pupak nego papak.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:  :bye:

maverick

Kugla

Ovako je počelo

Dok smo simba i moja malenkost odmarali poslije obilnog ručka

Ekipa iz Unikoma se spremala na čiščenje

Malo pecaroških priča

Moj mili susjed

Pa pri povratku Toktiz i jura projuriše pored nas

Retfalački mačak

Red je, a činjenice i potvrđuju, Simba je bez imalo mogućnosti na primjedbu, odradio kuharski dio druženja, na koje nas je i pozvao. :clap2: :clap2: :clap2:

A kako sam ohladio Chardonnay.?  :wave: Šutite, ili vas on još drži.  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Kanister je bio pun...nakon dva sata je bio ...mislim da je bilo 15 litara  :stripii:

Kugla

Chardonnay je bio  :ok:, na vrijeme smo krenuli kući, inaće bi nas bacalo jako  :uf:
Gledam fotku koju je susjed okačio, uhvatio nas nespremne nisam stigao uvući stomak  :uf: :stripii:

Retfalački mačak

Moj mili susjed

E ova mi se sviđa, ali radi ambijenta.
Stvarno je pravi.  :icon_thumright: ambijent  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

himna druženja pa se mole članovi da naoštre glasnice i nauće pjesmu  :baba:  :stripii:

Retfalački mačak

Ma svaka ti dala. Zaslužio si.  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Pa kaže: A JA SAM NEGDE RUJNO VINO PIO
Ne mogu i ime odbora, nego u osobno, prijedlog prihvaćen, a to je A JA SAM NEGDE RUJNO VINO PIO.
Čim dobijem suglasnost ostalih članova, zvanično će biti objavljeno,  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:. a dotle A JA SAM NEGDE RUJNO VINO PIO.

Kugla

Dravski dobra nema šta, al evo još jedna njegova jako jako dobra

dravski pecaros

ima dobrih ali ona se zna cemu sluzi..sam danas me nije islo bez jelenka  :toothy9:  :toothy12: