Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Ako budem dobio godisnji, onda idem sa zenom na krstarenje cijeli 5 mj. pa mozda i ja svratim na Dravu malo na pecanje, ako se bojite malera ona ce biti na brodu. :stripii: parkirana s druge strane Drave.  :hi:

Retfalački mačak

Citat: dus  u Veljača 01, 2014, 22:58:48
Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 27, 2014, 20:21:27
Dus, termin je 26.04.2014.
a nisam znao da je danas samo odabana ekipa !  :pottytrain2: :bootyshake:
Organizator je bio Simba, na brzinu, u povodu prošlog rođendana. Odličan grah je bio na dnevnom redu.

dus

šalim se ja malo   :toothy12: ! a za grah nesumnjam da je bio vrhunski jer sam sudjelovao u par zezanja kad je simba kuho ! vrh je u kuhanju !   :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Organizator zaboravio datum, ovo još nisam vidio :uf:  :stripii:

maverick

A ne kuzim tko je sto zaboravio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jura misli na datum koji je u citiranom postu 26.4. a okupljanje je 3.5.kako si i ti napisao!

maverick

Retfalački mačak

Mala kronologija prošlogodišnjeg druženja:
Lagana priprema - dan ranije- Travanj 19, 2013, 23:36:16 poslijepodne

Upravo stigao sa bajte,sve spremno za sutrašnje druženje (simba)
Meni već sad nije dobro   (maverick)
ja sam u 9 kod udičarskog... (dravski)
Pošto kićo dolazi u 7  ja sam moram ustati najranije (maverick)
ja ustajem u 7...svi koji ce ranije doci da meni i kici prave drustvo su extra  (maverick)

TAJ DAN - Travanj 20, 2013, 07:01:10 prijepodne
Spreman (maverick)
Počinje odbrojavanje. Tri, dva, jedan i ošini po prašini. (Retfalački mačak) 
polako spremanje i put josipovca... (dravski)
Sve spremno, samo da Mossi stigne  (Greys)
11:29:45 prijepodne
Evo prva slika ( toktiz)
upravo sam stigao kući. nije mi bilo dobro koliko sam se nasmijao. sve je snimljeno , uživajte (retfala)

polako dolazimo sebi , saće bit slika i klipova , inače je sve bilo za 10 (darko) 18:55:24 poslijepodne

Sad sam i ja stigao , druženje je bilo legendarno !!!!!!!!!
Mačku se zahvaljujem na odličnom angažmanu ( svirka , janje  )  !!!!!! 
A sad što se tiče dogodovština  , toga ima puno , biče danima prepričavanja na forumu ! 
Dugo se nisam ovako nasmijao  , opustio , a to je ono što čovjeku u ovakvo vrijeme treba . Žao mi je što ostala ekipa koja se najavila nije stigla , nadam se da če biti druge prilike ! ! ! ! ! ! ! !
Mislim da je dosada ovo bilo najače druženje ! ! ! ! ! 
Slike kačim čim što prije (TonyC)

Svirači i mačak..ne znam sta je bilo pogubnije  nikad nisam dozivio da mi sviraju dok se vozim Dravom  to ne moze platiti ni master card 
Teska nesreca u čamcu simbe i jure.... izletili u osmom zavoju na obalu  malo se ogulili, ali osjecaj prepricavanja NEPONOVLJIV 
Popilo se, pjevalo se...i tako otkinio sam se do jaja (maverick)

I molim članove da stavljaju samo pristojne slike...ono bar toliko koliko  (maverick)

e ovo je moje blago izdanje....hihihi samo neke se peijatelje stvari nemogu kupiti novcem (dravski)

Samo da obavjestim kolege forumaše . Nisu svi još stigli kuči ! ! ! ! !
Eno auto od kuma dusa pred birtijom ! ! ! (TonyC)
21.04.2013.
svaki komentar je suvišan , slike i snimke sve govore , samo da kolege dođu k sebi pa da postave ostali snimljeni materijal , samo da se dus i kićo jave , da vidimo jesu živi (Darko)

živi,evo skidam snimke na youtubu pa da mogu postavit  (kićo)

Auuuuu.....ne osjećam ni krilca ni kljun a ni nogice...(simba)

Bio na foku, malo se danas provozao s obitelji....peca neka lik tamo i kaze ...pazi lega tu su neke budale iz grada opizdile u obalu   (maverick)
Na dravi danas samo pokazuju prstom u mene, kazu to je onaj sto s kolegama vozao tamburase do Osijeka  ja se smjeskam i sutim  i definitivno jedan od najjacih videa na youtubu  (maverick)
Ja sam uvijek zelio da stavim taburase u čamac...eto ispunilo mi se i to  (maverick)

meni suze idu dok sam gledao video..to je neponovljivo....ekipa tesko nadjebiva (dravski)

Bio sam i organizirao dosta skupova, svaki se pamti po necemu...ovog ima da pamtimo po tamburasima i starom macku  a u selu je to ziva atrakcija..ovi to nisu dozivili u dva zivota... (maverick)

22, 2013, 16:43:19 poslijepodne
a joj što je bilo dobro (dus)
lako se vama sprdat ! ja još i sada imam problema ! (dus)
jedan moj prijatelj je meni reko "jebes tako pijanstvo ako te nije tjedan dana poslije stid izaci na ulicu".. (dravski)

Na slijedecm okupljanju...imacemo korpu za mobitele i fotiće... pa će biti još opuštenija atmosfera  (maverick)

To je bio mali kronološki redoslijed. Nije obuhvaćeno sve.
Vjerujem da su rezime i ova 4 člana organizacionog odbora dovoljni za odluku idem i ja ove godine.
Spisak je aktualan, propozicije napisane.

Slike i filmići su posebna priča. Ima slika još uvijek aktualnih i jako skupih.

Greys

maverick

Mislim da se malo predugo čekalo za slijedece okupljanje....ali počevsi od mačka pa nadalje preko nas...ovo koje dolazi bi trebalo biti jedno od najglasnijih do sad  :stripii:

Retfalački mačak

Mala slikovnica
ovogodišnji organizacioni odbor
Legendarni Simba (lijevo) i tri preostala člana

grupa Lege
popularni i nenadmašni Jelenko
i njegova kolegica koja baca u trans

Retfalački mačak

Na licitaciji ove slike se može dobiti dosta love