Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Imam osjećaj da zato moram prati ladu.       :uf:

maverick

Meni dva najmilija lika  :stripii:

Ðeki i Roky...roky glaba, Ðeki zalijeva  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A but je na kraju ovako završio

maverick

Ćava je vozio susjed kugla snimao a ja i Jura smo se držali na zadnjem sicu  :stripii:

DIDAPATAK

..ma nije što sam nahebo na poslu :uf:..nije što sam na ovakav lijep dan bio na vezanoj štednji :uf:(kao na lancu)...nije mi što sam ostao gladan :uf:( a sad mi nije do jela)..i žedan.. :uf:
..nego mi žao što Kugli nisam mogao pomoći...
.. :hi:

Kugla

Šta reči nabrzinu i spontano je pao dogovor za onaj srneči but i danas ga skuhao.
Ekipa je već rekla bilo je super, lijep dan i pali dogovori za ono veliko okupljanje.
Što se tiće videa i vožnje to je trebalo doživjeti, snimao sam koliko sam mogao, kad susjed okači snimku biće vam sve jasno iako najdramatičnije trenutke u šumi nisam snimao jer bi vlasnika vozila moglo srce strefiti a to nikako ne želimo.
Dva dana imam visoku temperaturu i okusi su mi nula pa je gulaš malo bio ljuči nego bi trebao, ali što da se radi.Neki pozvani nisu došli a od nekih nemam broj pa ih nisam mogao zvati, Po RJ je trebao ići Mačak ali je vino presudilo pa nije ni krenio.  :uf:
Ovako je krenilo

Evo susjeda i mene, toliko smo veliki a kotlić nije stao u kadar

Malo ekipe

TonyC

1. Maverick    :thefinger:     

2. maverick  :thefinger:   

Retfalački mačak

Kuharsko djelo je i ispalo dobro zato što nisi imao osjećaj :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:.
Lada je izdržala i gore krkane.  :ok:

Darko

e moj đeki , ni štap nisi htjeo aportirat :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kugla

Ma snimak je super, kako je to uživo izgledalo, a oni pored puta nam sigurno još psuju sve po redu  :uf:
Dida biće još prilike da pomogneš, nije meni teško kuhati već poslije prati  :uf:

Greys

Dok gledam video Lade, umirem od smijeha, kakvi krkani pa to je čudo  :stripii:
Gulaš je bio odličan  :ok:

maverick

Darko

malo ljući za moj ukus ali se ipak pojeo  :icon_thumright: , druženje za 10  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.