Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

ne ljuti se druze, ali toliko lijen ne mozes biti nikako  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Zadnji put si se umorio na skupu kad si zaboravio upaliti motorku a pilio si drva :hello2:

maverick

ajd ajd...pobijedio je retfala  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zagi

:blob1:sva sreca da nije upalio pilu

Darko

nedirajte retfalu , onaj je ipak stariji gospodin , umirovljenik :be happy: :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kićo

Citat: Verkan  u Prosinac 06, 2012, 12:20:15
Citat: darko031  u Prosinac 05, 2012, 22:02:11
molim jednu gajbu za mog druga Kiću
[/quote

Gajbu ili paletu  :glasses12 :sign13: :icon_tongue:
ostavite se mene,brinite se za vas ;)

dus

ako neće kićo gajbu ja hoću  :beee:

Slaven

Ja predlazem da se skup svakako odrzi, a ako bude bas zima onda ima jedno vrhunsko rijesenje a to je kuhano vino al da bude toplo da se vise moze popit

maverick

s obzirom na prognozu..odrzace se svakako... :icon_thumright:

Stepa

A mi pričamo o zimi aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii što bi reko zumbul
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Stepa paso kad cemo ovo sa gornje slike, odradit u slicnom obliku

maverick

Sto to pitas Stepu  :icon_biggrin: :icon_biggrin: pitaj mene ako se usudis  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Stepa

ti mali sedi mač ti je još tup,to je za one koji mogu dugo bit u sedlu :angel4:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Slaven

U svim disciplinama, nogometu, boksu, skoku u dalj, i u svim disciplinama koje se ticu agregatnih stanja