Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

macak to je ta glasnice ju same prepoznaju...  :baba:

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Travanj 28, 2014, 20:19:46
macak to je ta glasnice ju same prepoznaju...  :baba:
pjesmu ili damu ? :icon_scratch:

dravski pecaros

ma pijesmu...a dama je iznenađenje pa cu pobriniti da i taj ton uhvatim ... :rofl2:

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Travanj 28, 2014, 20:23:26
ma pijesmu...a dama je iznenađenje pa cu pobriniti da i taj ton uhvatim ... :rofl2:
Nisam ni sumnjao u tvoje sposobnosti.   :clap2: :clap2:

Retfalački mačak

Citat: TopMix  u Travanj 28, 2014, 20:07:28
03.05 moja zena ima rodjendan, pa reko, da pitam, da li znate neko dobro mesto ovde negde u okolini u krugu od par stotina km, gde bi mogao da je izvedem, dobar provod, klopa, pice, pristojne cene, igranka bez prestanka, priroda, cist vazduh, romantika pored vode ...? :blob10: :blob6: :blob5: :blob3: :jede: :pije:
Petrovaradin ili Skadarlija. To su mi bila omiljena mjesta. I danas mi je srce zaigralo dok sam prolazio pokraj Skadarlije (bio u MG-u) :occasion14:

maverick

Znaci opet ja i simba trebamo pjevati u pinokiju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Kugla i Walpy, imati ćete jedan zadatak kada krenete. Treba svratiti usput po nešto. Javim vam na vrijeme.  :bye:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Travanj 28, 2014, 20:34:12
Znaci opet ja i simba trebamo pjevati u pinokiju  :stripii:
Odakle si se ti sada stvorio? :sha:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

dravski pecaros

mislim da je red prisijetiti se i upoznati nove clanove kako je to bilo na proslom okuplanju,da znaju sta ji ocekuje 
:notworthy:

kićo

Retfalački mačak

moram priznati da je za 10, ali dugo traje, pa je nezgodno staviti u mp3

maverick

Kico, jeli znas da je Kuliš zadnja stanica  :stripii:

kićo