Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Zivi....naspavani....cekamo.....aaaaaaaaaaaa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IggY

Zagrijavanje ste preživili ali nastavak slijedi :pije:pa da vidimo ko će pobijediti.Oni što čvrsto stoje na zemlji ili na stolu :stripii:

zvona

Maverik mob ti u banani ajd po mene kod kafića

Retfalački mačak

Citat: IggY  u Svibanj 03, 2014, 06:39:14
Zagrijavanje ste preživili ali nastavak slijedi :pije:pa da vidimo ko će pobijediti.Oni što čvrsto stoje na zemlji ili na stolu :stripii:
Prošlogodišnji pobjednik se zna i danas će biti proglašen u disciplini (ne smijem to još reći)  :takoje:
Biti će još proglašenja, ali polako, dok dođe na red.  :ok:
Sve će biti zvanično i opipljivo i vizualno.  :stripii:
Čekam damu od mikrafona (čuo sam se telefonom), tamburaše i krećemo.  :bye:

Retfalački mačak

Upravo sam se vratio sa okupljanja. Blanka Došen Togonal me i odvezla i dovezla. Vrijeme je do prije pola sata bilo dobro, Atmosfera na okupljanju? Po meni onakva kakvu sam i očekivao, a to ćete vidjeti kada počne objavljivanje i komentari. Biti će sigurno  :director:  :occasion14:  :hello2:  :icon_thumright:  :clap2:

Retfalački mačak

Po mojoj procjeni, okupljanje je trajalo dva dana.
Današnji dan je sadržajno bio malo veći.
Zabava i uživanje je kao priprema prvoga dana, trajala do ccca 04.00 sata za neke prisutne.   :uf: :clap2:

Retfalački mačak

Retfalački mačak

Jedan buket cvijeća i zahvalnicu dobila je i gošća

dravski pecaros

dosao kuci i mogu reci samo jedno  ako neko  nije dosao a mogo je jako mu zao moze biti....ekipa za cistu 10...2.5 ja opet kriv potako nocenje i ispalo ludnica....uruceno mi priznanje za proslo godisnje postignuce na okuplanju..

Retfalački mačak

Ima ih još koji su dobili razna priznanja i replike. Nadam se da će ih objaviti.   :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

dravski pecaros

mislim da ovo cisti primjer jedne pozitivne ekipe koja stvarno zraci pozitivom....svaka cast svim clanovima koji su bili na okuplanju....  :notworthy:

ČADA

I ja stigo kući ziv i zdrav. Ovo sto sam dozivio jucer i danas
To se nemoze kupiti novcem. Fenomenalno!!! :flasica:

raso

Jedan mali djelić sa okupljanja :hello2: :hello2: :hello2:

Stepa

Kako mi je Slaven :toothy12: :toothy12: :toothy12: jel otišao kući :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso