Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mačak je bio na jutarnjoj kavi...nije jako plav....ali je u kazni narednih deset dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Men ce bit okupljanje seljana uskoro..čamac mi očito otišo u kkk.. hvatali rezervar itd iz komore..raspalo se sve nočas jbg

šajzika

Citat: maverick  u Svibanj 04, 2014, 11:11:23
Mačak je bio na jutarnjoj kavi...nije jako plav....ali je u kazni narednih deset dana  :stripii:
dobro da smije na kavu, ja ni to nesmijem :))
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Citat: raso  u Svibanj 04, 2014, 10:56:27
Kleči na kukuruzu :stripii: :stripii: :stripii:
A ima li netko podatak dali nam je morž uspio noćas preživjeti :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Gubi mu se svaki trag nakon što ga je žena pokupila !
Kontam da ima zabranu : forum - trajno
                                      : kontak s članovima foruma - trajno !

:rofl2: :stripii: :rofl2: :stripii:

TonyC

A dobro je , ipak smije na forum , več sam se zabrinio da nam fali administrator !

šajzika

sad sam miran s cugom minimum 6 mjeseci.
morz :))
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Sad si primio alkoholni tetanus , pa si miran nekoliko godina - ako se pita ženu !  :toothy12:

šajzika

jos ne pricamo pa neznam :))
definitivno na sljedece okupljanje neko treba kuku ponjet da me vadi iz vode :) 8)
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ok ....trazimo novog administratora.... :stripii:  :stripii:  samo bi zao sto padaše ona kiša da vidim izraz ženinog lica kad je izasao na obalu...i rekao ...bog ljubavi...evo me ja stigao... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

a gle.... :stripii: zaboravi to sto prije.... :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Najskuplja  :stripii:

Jedan od poklona  :stripii:

A boca je...moracu je krupni plan slikati

raso

Dajem na glasanje da se Šajziki promjeni Nick u Morž :flasica: :flasica: :pije: :pije: :stripii: :stripii:

maverick

Bilo je i kiše u samom finalu

I pokoji selfie  :stripii: