Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

ma to sam misli na noc bude udarna....kak odluce men svijedno ja sam na godisnjem od 12.9-13.10 tako da mogu bit koliko god treba...  :hello2:

mossi

Teško da može biti bilo kakvog pecanja ako bude previše sveta.
Ja sam za Rašinu varijantu, ali hebiga tu su i godine ...  :baba:
Jer negde uz vodu gde ima barem 100m obale iskoristive za pecanje,
može se i lepo družiti i pecati 3-4 dana.

:occasion14:

maverick

Rasina varijanta je ok...ali komplicirano do zla boga....bajta...ima mjesta za pecanje i to za desetak ljudi na top pozicijama....a ja sigurno cu se pridruziti slavenu za prvu vecer  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 16, 2014, 18:53:49
Rasina varijanta je ok...ali komplicirano do zla boga....bajta...ima mjesta za pecanje i to za desetak ljudi na top pozicijama....a ja sigurno cu se pridruziti slavenu za prvu vecer  :stripii:
pa bez nocenja nije nista isto...  :rofl2:

Kugla

Ne komplicirajte, koje pecanje za vrijeme druženja, to se ni ne može nazvati pecanje to je više zajebancija a za to ne treba ići na Dunav na par dana, to imamo i doma i bog te veseli, kad nešto usfali sve blizu za nabaviti i sl.

Slaven

Ja si bezeciram dvije top pozicije, za stolom i za mikrofonom i nosim stakleni stap bez masinice, direktas :rofl2:

Kugla

Tako je Slavene, okupljanje je za druženje uz klopu i cugu nema tu nekog ozbiljnog pecanja  :jede: :pije: :ok:

Slaven

A dobro ako će to trajat petak, subota, nedelja onda nek se i peca ko baš hoče, nečemo mu smetat :stripii: ja mogu doć na jednu noć, hebiga, subota i nedelja

maverick

Ne treba odredjivati sto ce tko raditi... :ok: mjesta za pecanje ima...čamaca ima...ja znam sta cu...za slavena sam siguran  :stripii: a ostali po volji... :pije: ili.... :fishing:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a i ja znam stacu....  :pije:  :baba:  :jede:   :flasica:

maverick

raso

Znači opet karaoke, za svaki slučaj ću ponjeti vatu za uši :sha: :sha: :sha:

Slaven

raso

Umalo sam zaboravio da će biti 2 u 1 :stripii: :stripii: :stripii:
Okupljanje i momačko veče :flasica: :flasica: :flasica: :flasica:
najebali smo :sha: :sha: :sha: :sha:

dravski pecaros

hihi svakako smo nahebali...  :uf: