Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Čudnovati plankton šed!!!  :ok:

Nema više divljeg bučka. :no:

Mudri

Al vam zavidim,ovo je prava stvar odmah u preradu,a ne zamrzavati,još da ste ga par sati ostavili u pacu,vegeta ,sol i malo ulja i crvenog luka,ajme majko,odma mi sline krenu i osjetim neku prazninu u želucu....

maverick

A fino okupljanje... :ok: a i kod nas lagano prolaze ovi minusi pa mi mogli nesto i mi po tom pitanju....da zalijemo proljeće koje dolazi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

ajde,prije nego nas zaliju kiše! :occasion14:

maverick

Sad imamo neki plan da dva dana imamo ribolovni kamp...da nam ne bude svake godine isto ...samo malo da se dignu temperature da mozemo i prespavati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

A stvarno smo truljavi :pottytrain5: prošla skoro godina od zadnjeg okupljanja, sada bi trebalo sačekati da temperatura Drave skoči na jedno 10-12 stupnjeva da bude idealno za kupanje  :rofl2: :rofl2:

raso

Ne pretjeruj sa temperaturom vode :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
nekima je to vrelo :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

danas sam nesto gledao i mogli bi zadnji vikend u 4 mijesecu 24,25,26.4 neko druženje isplanirati  :uf:

maverick

dravski pecaros

di mislite da najbolje posto si piso da bi neko pecanje organizirali....

šajzika

A ovisi o tome koliko bi ljudi pecalo .
Najbolje ako ima puno ljudi onda tamo negdje oko usca drave 2 3 4 km  a opet gledajuci da je kraj 4 mjeseca vjerojatno ce  biti visoka voda.
Nemos to bas toliko unaprijed. Bar moje misljenje :hi:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

men svijedno sam da malo podruzimo vec mal fali to.... :rofl2:

maverick

Ma da...da se malo opijemo i odpecamo

dravski pecaros

a zas bajta nije više aktalna... :mt1032:

maverick

Nemam pojma...nisam nikog ni pitao...