Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Onda se po tom i ravnamo...moci ces ucestvoavati u organizaciji  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

najmanji problem sponzorirati nešto  :hi:

maverick

Ma ne...skupicemo lovu svi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Lega mogao bi nam se poklopiti godišnji....  :takoje:
Taj deseti mjesec mi sve više paše za godišnji.  :hello2:

ps

Cijele godine se dogovaramo, kao da je okupljanje na Madagaskaru :stripii: bubnite datum, spisak, ništa komplicirati kao zadnji puta. Najlakše je neki roštilj, druženje je bitno i na prvom mjestu, tko dođe dođe, a tko ne, neće biti tamo. :ok:

maverick

Hunter

Bili na memorijalu od Jelčića prošli vikend,upoznao neke nove ljude sa foruma koje nisam znao do sada i nažalost vidio neke koje dobro znam! :no:

pajdo77

Jel to i Dimnjašević za stolom?

Hunter

on je manje mentalno zlo,al vece financisko za cjeli regijon! :violent1:

maverick

Auuuu Hunteru...drustvo ti je extra  :stripii:

maverick

02.06 petak ako se ne varam, okuplja se neka stara ekipa za vikend pecanje na Dunavu...tko ima volje i prilike neka se javi...i dobro je došao

Stepa

Žao mi je što ste moji prijatelji jer:

Kad bi znao kad će bit najžešće da navratim al bar onako samo da Vas vidim :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

Došao bih svakako upoznati ekipu, ali se bojim da ću morati plivati.  :stripii: :stripii:

mossi

Citat: maverick  u Svibanj 12, 2017, 14:40:42
02.06 petak ako se ne varam, okuplja se neka stara ekipa za vikend pecanje na Dunavu...tko ima volje i prilike neka se javi...i dobro je došao

Gledaćemo da se nadjemo na pola vode.  :glasses9: :pije: