Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Čekaj malo...

Pogled iz zasede...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jožef1

Rečeno mi je u bolnici da je dobro društvo i smijeh za mene najbolji lijek  :baba: Hoće li ove godine biti okupljanje pecaroša. Ja više svoju mađaricu ne pitam mogu li ili ne  :mt1032: jednostavno odem  :character0032:   :crutch:  dosta je bilo. problem nastane kada se vratim  :violent1: :baba: :baba: 
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kockar

Mi na pesak od opreme za kuvanje nosimo samo foliju.

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

rj

Citat: maverick  u Kolovoz 10, 2018, 16:15:03

Mi ni neznamo drukčije

roštilj na pijesku  :eek:

POČETNIČKA GREŠKA  :no:  :bye:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Dosta često radimo roštilj ali biramo kad je vrijeme...jednom nam zapuhao vjetar...pa je hruskalo dok smo jeli  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

godine lete kao minute..prošlo je 7 godina  :crybaby2: :occasion14: :occasion14: :notworthy: :notworthy:

maverick

majstor

haha, nezaboravna vožnja, posebno za muziku.  :stripii: :stripii:

mossi

maverick

Da bilo je vrhunsko...2 ili 3 dana...nesto se slabo i sjecam nekih dijelova  :uf:

mossi

Kugla

Bilo vrhunski, iako ima dijelova kako kaže susjed kojih se ne sjećam  :uf: A vidi samo kako su mi kitili tamburu  :occasion14: To treba ponoviti  :ok:

maverick

Zadnjih godina se nešto jurilo ...brzina i tempo zivota su nas udaljili od ovakvih druzenja...Bas sam mislio da ce nas ono Jovanovo druzenje malo resetirati i vratiti u početni polozaj...ali eto korona se pobrinila da se resetiramo na drugi način pa se nadam da cemo uskoro cim budu dozvoljena neka veca okupljanja odrzati jedan ovakav nemili dogadjaj...Mada jutros me Tunjo zove i smije se ko budala....Kaze sad sam se sjetio kako se tad pevaljka platila....za one koje znaju i ne znaju...dotični je to platio setom zimskih guma...bar se tako pričalo u onim treznim trenutcima  :stripii: