Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hranki

maverick

Kako je krenilo...tesko cemo uskoro jesti nesto na Dravi...Gledam , suma je puna vode...sad kad zagrije i kad se ti izlegu hebali smo jeza u ledja....  :stripii:  ali imamo Pinokio i slicne destincije....tamo se uvijek moze neka zivotinja okrenuti oko raznja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Uz vatru je najljepše

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Bravo.

Juče vidim, neko je počeo izgradnju konstrukcije u starom Batanovom kampu. Možda malo preblizu vode. Ali godinama sam tamo znao svratiti na čašicu razgovora i uživati u pogledu.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Taj kamp je donio puno poznastava mnogima...bilo je to lijepo razdoblje...s puno želje i entuzijazma..nisam bio čest gost ali par puta sam navratio...U onim vremenima je to bio vrh ponude na Dunavu  :ok:

maverick

ljuska

maverick

Bio je Kapetan...tema registracija floseva...razlog vise da popijemo tri pelinkovca previše...uglavnom užas..sve sa slike brišem iz imenika  :stripii:

miha

može neka riječ više o sinočnjem skupu ....

maverick

Pravo muško...a ne kao ovi sto jedu zobene  :uf:

Kugla

Evo bio u srijedu ujutro u Kapetaniji vezano za podnošenje zahtjeva za legalizaciju flosa, kažu za sada ne primaju zahtjeve, sve su pripremili ali još pregovaraju s Hr Vodama i nekim načelnicima i šta ti ja znam s kim sve. Rekli mi da najbolje da dođem za jedno mjesec dana

dravski pecaros

Prošlo je 11 godina ali sjećanja na ovaj dan nikada neće izbljediti.

Često me misli na Dravu vrate
u sretna vremena, sretnije sate
ništa ne vrijedi sve blago svijeta
k'o pijesak na Dravi i djetinjstva sreća

maverick

Čovjek ponekad nije svjestan koliko su neki trenutci neponovljivi i koliko trebamo uzivati u njima. Ovaj se sigurno na ovakav način neće ponoviti...taj splet okolnosti...ljudi koji su bili tamo s tim entuzijazmom je bio samo taj vikend...Mozda dodju neki novi momci s toliko želje i žara kao mi onda pa nas pozovu u goste...tko zna

Dukson

Mislim da bi bilo super da se svi nauticki klubovi skupe i zajednickim snagama organiziraju dan nautike i ribolova u Osijeku.
Sjajna lokacija bi bila plaza Kopike (prije sezone kupanja, dakle prije 1.6).  U isto vrijeme na obali  organizirati i sajam polovne ribolovne i nauticke opreme, neka ne laze onaj koji kaze da nema nista viska :)

Vjerujem da bi mnogi od nas voljeli vidjeti druge camce uzivo, rjesenja na tim camcima, isprobati eventualno elisu, camac, stap, stagod.

I nek malo lokalne ribicke/nauticke radnje malo iznesu neku robu na neke standove, nek daju neki popust i da vidis eventa dok si reko keks.

Pa malo da se skuva kojih par kotlica fisha, chobankovica, kedera u talandari i da vidis.

Iako, ovo bi se moglo organizirati i bez nautickih klubova, ne zvuci mi logisticki neizvedivo.