Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Citat: retfala  u Studeni 26, 2012, 23:32:01
ja mislim da je rašo objesio štapove o klin. rekao mi je da je ribolov za njega prošlost

zašto?  :(

Rajo

Ah , velika šteta za nas ribolovace je kad neki od koleg objesi štapove o klin .  :sad2:
Koji je razlog ? Nije valjda ništa strašno ? :(

raso

Privremena mjera iz zdravstvenih razloga

Rajo

Valjda će biti sve ok , pa nisi ti tako star . Glavu gore , živio .  :hello2:

Kugla

Rašo nadam se da nije ništa ozbiljno, drži se.

maverick

najvjerojatnije ce biti drava s nekom organiziranom klopicom i cugicom.....a sto se tice pecanja moci cemo lagati koliko je tko uhvatio ove godine  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: r-t  u Studeni 27, 2012, 17:18:30
Čarda na Zelenom Otoku više ne radi, a i daleko je. Po meni Drava, jednodnevno, s početkom u subotu, da ostane vremena za oporavak u nedjelju.  :drunken_smilie:

Žao mi je što je čarda zatvorena, nekad smo kao klinci tu kampovali odmah pored na livadici pre čarde.
Dok je bilo para bili smo u čardi, a posle bi kukali da nam neko donese nešto za klopu.
Ali kući se nije išlo .. ni po koju cenu! :)

maverick

pa nisi valjda star kao mossi  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

s obzirom na vasu zajednicku sliku...red je da vam kazem vi  :toothy10:

mossi

Retko da se ne setim te čarde, evo i danas sam bio u "blizini".

mossi

Velika čarda je isto propala, rade Pikec i čarda kod carine.
Na oba mesta se kuva odličan papras.

Rajo

Ako ima kakav kuhar ja bi donirao  :angel9: mesa za gulaš il čobanac , odnosno nek spremi što ga volja .
U ponudi ima mesa od vepra,srnjaka,košute,jelenskog teleta pa ovisno o tome koliko nas bude donesem onoliko koliko kuharu treba .  :icon_salut:

maverick

ček dok se simba ne javi...ja ti rekoh na pp..ja ni jaje neznam skuhati  :icon_biggrin:

Stepa

Imali ste kuhara za sve čorbe slavonija made,dugo ste čekali sa datumom i karapanđu su oveli na drugu stranu i jednog SSesovca ostavili bez partnera
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu