Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Znao sam da i poglavica ima prste u tome  :laughing7:

Kugla

Iznenađenje prva liga, al moram  :silence: isto kao i susjed  :occasion14:

Greys

Ček ček, Kugla,zar i ti znaš?  :crybaby2:

Kugla

Idemo dalje nema priće iznenadjenje je iznenadjenje i nema priće, jel tako Mačak!

Retfalački mačak

Je, je.... Samo čekam da vidim koji će prvi popustiti. Od danas dvojica znaju za iznenađenje.  :silence:  :not speak:

Kugla

Nema popuštanja kad nešto obećam onda je to tako  :silence:, al još si nekom rekao za iznenađenje na kavici neki dan sjeti se tako da nismo samo susjed i ja ti koji znaju, al ne brini usta zaključana i ključić bačen.  :occasion14:

Retfalački mačak

Još će neki na vrijeme saznati. Moraju taksirati..... :laughing8:

Retfalački mačak

Palo mi na pamet druženje u Apatinu. Paralela tome druženju, na kojemu je bila i prodaja ribolovne opreme, bi možda mogla biti organizirana i kod nas. Ne na bajti, 20.04.2013. godine, jer se ne može doći autom, nego negdje dalje.
Npr. Aljmaš ?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

:alas:

Što mrzim kad puknem komentar ili ikonicu, a on me prebaci na sledeću stranicu!  :laughing4:

Retfalački mačak

To bi bilo druženje (koje nema veze sa 20.04.2013.) na kojem bi promovirali majce foruma, prodavali opremu, jeli, pili, a mogla i koja cajka.....

Greys

maverick

Ajmo iz pocetka, Mačak je moj veliki drug ali moram vas ipak upozoriti  da je to stara garda prekaljenih poduzetnika i da kako je zapoceo, izgleda preuzima organizaciju sajma LOV I RIBOLOV koji ce se odrzati na pampasu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hahaha, napokon neko ko zna šta je Alps, CD i ostala artiljerija  :icon_biggrin:

maverick

Vidim ga kako polako slaže priču...sam se bojim da radnju pribora ne otvori...koliko on mjesecno trosi na pribor imao bi sasvim dovoljno prometa  :toothy12: