Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

9 sati birtija udičarski dom, ušće Karašice u Dravu, u Josipovcu zadnje skretanje u Josipovcu kad ideš iz Osijeka, i samo ravno tom cestom i dođeš do Drave i udičarskog doma. Tu je okupljanje u 9 svi koji mogu i pičimo preko Drave, a tko ne može u 9 taj će kasnije pa će zvrcnuti nekoga i doći će se po njega.

Mornar Popaj

OK, ponijeti ću sve što je u mojoj moći da ublažim posljedice dugotrajnog iščekivanja ručka...vidimo se !!!
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

svi su dobrodosli, a ako znaju cijepati drva idu u prvoj turi  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Nisam položio rukuvanje sa sikerom, međutim imam doktorat iz rukovanja sa nožim i rezanja kulina   :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Ma nema veze, sad budes dobio diplomu i za sjekiru  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Nema problema, onda ću ponijet koje koje drvo umjesto kulena... Bitno je da se nešta sječe  :occasion14:

maverick

Drzi se ti kulena, lako ti nadjemo zamjenu za drva  :icon_biggrin:

Mornar Popaj

Greys

dravski pecaros

ja dolazim u 9 tako da cjepanje drva rjeseno .... :icon_thumright:

Kugla

Popaj sam ti dođi u jutro, vidim barataš nožem možda i ja svoj zadatak da malo zamjenim heheheeh, ima se ćistiti i rezati pa malo novih snaga nije na odmet.

simba

Zar i Ti sine Brute.....znaš dobro da si mi mali od kužine,
nema šamse da mi se netko mota sa nožem bez 125 kg  :alas:

simba

Dečki,mesa za paprikaš ima dovoljno a za drugi put sam ionako čobi mislio praviti tako da spremite to za slijedeće druženje.

Kugla

Druže moj iskrsnule neke obaveze pa kum i ja možda nećemo stići odmah u 9 zato sam napisao da je dobro došao svaki pomagać u kuhinji. Do 11 će mo svakako doći to nije upitno. Kruh sam naručio 10 kom bijeli narezani.

mossi

RJ se nije upisao na listu, pa ne znam hoće li biti prisutan.
Obećao sam mu neku malu nadoknadu u obliku moje jabukovače,
pa me interesuje ko će mu odneti ukoliko ne dodje?  :help:

Ili da dam mavericku?  :laughing5: :glasses9: