Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Imamo i motorku.... :stripii: ali sto nas vise to bolje. Inace u poslijepodnevnim satima skoro svaki da smo u nekom slicnom izdanju...kupanje i zahebavanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nevjerujem da je onaj bjeli sa mojom yamahom toliko cesto gore :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A njemu smo i jucer morali donirati 5 litara benzina da bi se druzio s nama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

jura

Sve sam organizirao za rodjendan i onda  nas nevrijeme potjera  :uf:

maverick

:stripii: a cekacemo slijedeci   :stripii:

maverick

Hoce netko okaciti sliku ili video s danasnjeg okupljanja  :stripii:

Slaven

Boje se, od sutra krecu hapsenja :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Slaven

Sta, da se tebe smota, kume ti si rijesen u sekundi

maverick

Jbg bilo prekrasno...kuhali grah..cobanac...mezili...kupali se..ako nagovorite sajziku za dopustenje bice i slika i pokoji video

Slaven

maverick

Slaven

Ma dobro, ja sam umjesto mezili procito mazili pa se uplasio :uf:

šajzika

Kad bude snimki kako sajzija fata smudja onda ce biti snimki i kako se sajzika zajebava . Do onda sore very zao.
Niko nije pjan pao ili se kupao nego je sve bila  dobra zezancija forumasa i neforumasa :hi:
Audentes fortuna iuvat