Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

jezerce je za one koji se jako napiju pa se idu kupat naveče u dravu, da se ne utope puštamo ih u jezerce! :toothy9:

maverick

Koliko sam skuzio simbu ima i 4 metra dubine  :toothy12: pa nije bas za alkoholizirane  :icon_biggrin: samo za one koji su malčice pripiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

računam da ono ! lakše ga je pokupit meredovom iz jezerca nego iz drave!

Kugla

Zvone ja mislim ozbiljno, tvoje fotke najbolje, sve popračeno i odlične kvalitete, e sad malo kasniš al opravdano ti već naveliko pecaš  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Nadjoh par slika s starih okupljanja...retfala, rj, ja i stefany...

retfala, batan i aleksic...

maverick

maverick

Ja i toktiz, apatinski pijesak...rano jutro..kava, cola i pelin...

Darko

ovaj grah je ušao u legendu

stefany i štuka - mislim da je bila 7kg
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

da...minut prije na istom mjesti dignem smudja od kilo i pol...na vertikalu..i onda opali ovog stukijanera  :thumbsup:

Greys

maverick

bilo je tih dana svakakvih ulova...

Greys