Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Srbe zezaju na ulazu u Hr jer su treca zemlja. Mi mozemo kod njih bez problema.
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Mogu da kažem recimo sitiaciju za Austriju pre leta...

Srbija je bila na crvenoj listi, to je značilo da državljani iste ne mogu turistički da putuju u Austriju, ali je moglo iz nekoliko određenih razloga, što poslovnih, što medicinskih itd. ...

I povrh svega (uz test ili potvrdu), je bilo neophodno popuniti neki onlajn formular (najaviti razlog i vreme trajanje posete), gde je opet bilo naglašeno,  da to ne garantuje da će putnik biti pušten u zemlju, već će to odlučiti carina i policija (i vojska kad sam prolazio) na austrijskoj granici...

Kasnije smo stavljeni na zelenu listu, pa se celo leto putovalo uz covid potvrde samo, a sad smo ponovo u crvenom...
       Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

Bili ste u zelenom jer je svima odgovaralo da svi budu zeleni zbog turizma.
Politika
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Ima toga...

Ali da je buknulo u poslednjih mesec-dva jeste...

I to značajno...

Prosto ne znam nikog da mu bar neko iz bliže okoline, čak više njih odjednom, nije dobio u poslednje vreme...

Gremlin

Ma sve bi dali zbog turizma...

Za Grčku je trebao neki njihov formular da se popuni par dana ranije, dobiješ dan pred put QR kod. Plus green certificate za vakcinisane, PCR ili brzi antigenski za ostale.

Ovde je cirkus, sve bolnice su pune, jedna po jedna ide u Covid sistem ponovo...
Danas 6500 zaraženih i 50 mrtvih, a poznavaoci prilika u zdravstvu kažu da je mnogo, mnogo gore.

:dontknow:

šajzika

Ona vaša premijerka je dobro rekla ili ćete se cijepiti ili ćete oboliti od korone svakako će dostići do jedne brojke potrebne za normalni život ali ostavimo to sa strane ipak je neka druga tema
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Jeste druga tema, da ne kvarimo, na žalost usko vezana uz ovo sranje...

Kugla

Danima nisam bio na forumu, non stop negdje. Vidim neko druženje na vidiku nadam se slobodnom vremenu pa susjed piši me na taj popis ako budem slobodan vrlo rado ću doći i javite što treba ponijeti.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Dunavski vuk

Vikend se bliži.. Šta smo definirali? ukoliko treba šta pomoć, riješit, stojim na raspolaganju u PM ili na mob...

maverick

Broj zainteresiran je mali, ovi lokalci koji bi trebali nesto pomoci, s kojim se skupljamo svaki vikend...ovaj rade...Ja radim prvu u subotu i sam ne mogu organizirati nista. Ostavicemo to za neki drugi put
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

maverick

Jedan "istaknuti" i uvazeni clan je jucer slavio rodjendan, pa uz koju časicu i klopicu malo proćaskasmo...neki su i zaspali ali opravdano....godine su tu..

find duplicate lines in text file online
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

retfala

Sta zovete te matorce kad ne mogu izdrzat 8 sati druzenja u šumi po kiši, vjetru i temparaturi oko 0⁰C

maverick