Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kićo

ovaj put nosim kameru da sve fino zabiljezimo :glasses9:

maverick

Toga se i bojim.... :stripii: biće vecina cenzurirana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Bez cenzura i ženi ne dati blizu monitora  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Prije nepunih sat vremena napravljena mala proba. Generalna tek slijedi.
Generator, razglas i mikrafon isprobani. Sve radi i  :ok:
Prisutan bio kompletan organizacioni odbor. Dopunjen malo program i napravljene manje promjene.
Svi koji su se zatekli u Pinokiju i okolini, začuđeni i ugodno iznenađeni.  :clap2:

marinela

Ne znam još kako radim,ali ako uspijem naići ću samo da doživim štimung  :occasion14:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Retfalački mačak

Slaven

Molim cijenjenog kolegu mačka pošto je odgovoran da sve bude na visokom nivou da uz popis članova koji su na listi za okupljanje doda klauzolu o tajnosti podataka, odnosno laički rečeno "što se dogodi na bajti ostaje na bajti zauvijek"
Naime iz dosadašnjeg iskustva da se zaključiti da se taj kodex o tajnosti podataka jako dobro poštiva, što je naravno pohvalno i što se i podrazumjeva, ali ipak zlu netrebalo i ko zna šta se tu kuha i sprema nek to bude napismeno :rofl2:

mossi

Retfalački mačak

Pripreme i probe su za sada pod kontrolom i teku pozitivno. Danas je jedan dogovor između jednog hmmmm i pratećeg sastava koji sadrži 1 harmonika, 1 kontrabas i 4 različite (ne razumijem se u to) tambure.
Protokol za taj dan će biti objavljen na vrijeme, iza Uskrsa. Za sada su svi članovi organizacionog odbora  i Maverick upoznati sa sadržajem okupljanja i ocijenjeno je  :ok:
Za organizaciju za dan prije je zadužen Maverick i društvo koje odredi. Koliko mi je poznato i to je  :ok:
Procjenjujemo da će sve biti  :ok: čak i više od toga.  :stripii:

Retfalački mačak

Da, još nešto, upisujte se i uplaćujte do predviđenog roka. Ima opravdanih razloga.   :stripii: :stripii:

Retfalački mačak

Uvažavajući neka mišljenja, a nakon razmišljanja, ali potrebne su još konsultacije sa organizacionim odborom, mislim da bih sa ovom pjesmom došao sa tamburašima.

maverick

Uh na ovu pjesmu otpadaju tockovi na autu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Slaven

Ova je opasna, al je u jednu ruku i olakšavajuča :stripii:

raso

Mislim da je red da radi Dravskog, koji je bio šampion zadnjeg okupljanja, pjesma dobrodošlice bude ova