Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Čini mi se da će se organizacioni odbor danas morati sastati pod hitno, da razmotri eventualna ne predviđena događanja.  :uf: :icon_scratch:

zvona

Gdje su oni brojevi za kontakt..maverik ja imam tvoj..i jel problem da dodem do pinokija pa dalje a nekim..jer do tamo znam doć

maverick

Citat: retfala  u Svibanj 02, 2014, 02:28:02
večeras sam se ubio, neznam kako će ovo završit.

Smatraj to treningom...a samo tako se postaje savršen..... :stripii: javi se kad se naspavaš imamo planova za tebe danas  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: zvona  u Svibanj 02, 2014, 06:56:17
Gdje su oni brojevi za kontakt..maverik ja imam tvoj..i jel problem da dodem do pinokija pa dalje a nekim..jer do tamo znam doć

Kad dodjes u pinokio...pitas gdje je udicarski dom....jednostavno te upute...ili zoves mene a stavim sad i druge brojeve...inace brojevi su na str 159.....

PROTOKOL ZA OKUPLJANJE 03.05.2014.

1.   Dolazak do čamaca od 07:00 do 09:00 sati
2.   Osobe za prijevoz i telefoni:
a.   Maverick 095 400 2221__________________________________________________________
b.   Tonyc 0994901556_________________________________________________________
c.   Retfala 095 9170825__________________________________________________________
d.   Toktiz 0981893978__________________________________________________________
e.   Jura 0914619040__________________________________________________________
f.   Grizli_________________________________________________________
g.   Darko 0912301622__________________________________________________________
h.  Perek 0989440700

3.   09:00 dolazak tamburaša i …….
4.   09:15 zvanični početak sa određenim proglašenjima i dodjeljivanjima
5.   Iza toga: ošini po prašini i dalje kako bude.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Bilo je sinoć još takvih kao tunjo :laughing7:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Stepa

Ja krećem danas iz city Cerna pa dok se dogegam do Višnjevca,obiđem stare znance imam i neki tretman kod jedne medicinske sestre u Višnjevcu :laughing7: :stripii: :jede:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

DIDAPATAK

.. :character0032: prekosutra nastupa ekipa( ako sutra ne zaginem :rofl2:) za spašavanje...gorka kava,sok od paradajza,slana juha..vatrica..a možda i ljući fiš( ako ovi što znaju upecati ribu(ja očito ne znam :BangHead:) nešto i ulove :stripii:)...ma sve, samo da mi firma nema posla :stripii: :rofl2:
..Stepa..jel ta m.sestra plavuša,ćelava :sha:....
.. :baba:

raso

Stepa jel ti to ideš kod babe Stane na terapiju :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

Ja krečem iz Orahovice oko 3 pol4, znači na raspolaganju sam poslje 5, vino je utovareno i crno i bijelo, vidimo se  :toothy9:

raso

Slaven

zvona

Ponjet cu i ja vode ako treba..rakije isto..rašo jel bila dobra? Odobrenje za nošenje imam

Slaven