Čestitke na ulovu štuke

Autor Kugla, Prosinac 26, 2012, 12:55:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Šalji samo,na koje varalice isl,možda ja bacam neke grbave pa me neće :stripii:

tutnja

Pajdo, ove godine sam se ubio od štuke na kinesku kopiju Orbita 80, preko 100 komada ali do 5 kg max, silikon me nešto neće.. Kašike 16-30 g rade fino, Salmo Slider 6, 7 i 10, spinnerbait, gumena žaba po lopoču i lokvanju (ali relizacija 2-3 od 10) i to sitnije, do 2 kg max...
Jezero gdje trenutno bacam rade samo kašike 16 i 25 g, ni veće ni manje neće i to samo S i FT dekor i spinnerbait, kad kako. Silikon i voblere možeš bacati danima ko u bunar, ni čvrkac.. Pa ti budi pametan

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

pajdo77

Pa kak nisi pametan kad si pohvato pol općine štuka :icon_thumright:,jel ih ima toliko tamo ili normalno treba znat-znanje da bi se toliko ribe klepilo?

tutnja

Ima, nije da nema, ali ništa previše, normalna populacija. Isto kao i svuda,  možeš nekad danima bacati bez i najmanjeg trkca, ali kad ih nagaziš zna zaredati lijepih ulova.
Istina, nije kako većina zamišlja, baciš varku i eto ih ko salate. 1-2 dobre dnevno ako rade, rijetki su dani kad baš polude ali desi se i to ako imaš sreće Meni ove godine dva puta, otvorenje sezone u Njemačkoj, lokalno jezero oko 30 komada za cijeli dan, plus smuđon oko 4.5 i jednom u Austriji 15 komada ali najveća oko kilu i po, ostalo sitnež..

ps

Pajdo, on ti je previše skroman, odrastao je uz vodu. Dobro nam došao! :occasion14: 

tutnja

Hvala na dobrodošlici PS
Jesam odrastao uz vodu, Karašica, Satnički ribnjak i okolina ali se nisam ozbiljnije bavio varaličarenjem do prošle godine, tako da i nemam neko znanje. Kao klinci smo bacali mepsove, drugog nije ni bilo, lovilo se lijepo i puno i to je to.. Ostalo je priča za sebe, plovak i takmičenja, šaran i amur 10-ak godina, pa onda pauza 10-ak.. Sad me puklo opet, ali samo varalica, učim pomalo i uživam u svakoj sekundi na vodi.

šajzika

Bravo dravski, jel i dalje tuces na zeljezo?
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

pajdo77

tutnja

Bravo dravski, dobro se spremila za zimu
P.S. željezo radi i kad ništa drugo neće, samo deri..

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

tutnja

Bravo dravski!
Bome si ih pošteno nagazio ovaj put
Jesi im uletio na maturalnu zabavu ili bio kirbaj pa ih počistio od stola
Šalim se, čestitam još jednom!

No

:clap2:    :clap2:  Čestitam, kako dani odmiču postaješ šef sale u ovoj galeriji.

Lijep pozdrav i gospođi i tebi.   :ok:

:occasion14: