Čestitke na ulovu štuke

Autor Kugla, Prosinac 26, 2012, 12:55:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Vidim i ti bio na vodi, mislim vidio sam ti auto jel bilo šta?

dravski pecaros

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

SMT

To je ta, sto vraća u detinjstvo...

:clap2: :clap2: :clap2:

pajdo77

Lijepo  :ok:,dakle sad znam da je ima ali također znam da ju ne znam uhvatiti  :dontknow:

mossi

feco

Svaka čast, prava je. Čestitam !  :occasion14:
POLAKO I BEZ VEZE

SMT

Citat: pajdo77  u Travanj 10, 2019, 10:45:45
Lijepo  :ok:,dakle sad znam da je ima ali također znam da ju ne znam uhvatiti  :dontknow:

Pa čekam na tebe da kreneš “gaziti”, da obujem čizme i krenem po barama... Najavio si godinu štuke...

pajdo77

Ma pusti moje priče,ja ju najavljujem svake godine od 2013 kad je zadnji put udarala i na eksere. Prije se javljala kao po pravilu svakih 4-5 godina i to u rijekama,tu ne računam bare,rukavce i pritoke gdje se moglo svake godine dobiti po koju. U zadnjih 15-ak godina ovo staro pravilo je iz ne znam kojih razloga prestalo važiti. Šta se desilo,šta se dešava da u rijekama ima više bilo koje ribe nego štuke meni je nejasno. Ima sitne bijele ribe kojom se hrani,nikada manje industrije,samim tim i manje onečišćenja vode a nju kao da je netko pokupio u kantu i odnio ne znam gdje. Blizu je i Kopački Rit,ima se gdje i mrijestiti a da je ima našla bi ona put do Drave kao i prijašnjih godina. Jednostavno ne mogu povezati konce i shvatiti šta se sa tom vrstom ribe dešava i gdje nestade. Možda me demantira pa se pojavi ove godine. Šteta bi bilo da takav predator naprasno nestane sa ovih prostora. Možda bi struka dala neko svoje objašnjenje za ovo dešavanje,ja kao laik na tu temu odgovor nemam.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tica

Hvala na čestitkama!

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

šajzika

Cestitke , jesi isao ciljano ili je varalica bila namjenjena bajinu?
Audentes fortuna iuvat

tica

Je...vobler je bio namjenjen bucovu....da sam isao ciljano na stuku vjerojatno bih izabrao nesto malo duze od 5cm.Kad su u pitanju varalice za stuke odmah su mi "pred ocima" one savage gear kreacije(zmije,zabe,sismisi,parcovi,kornjace,pilici,pacici....) vjerojatno zato sto ih najcesce viđam u ustima stuke na slikama po fb-u....znaci varalice 15+ cm i velicine "ko saka"...u biti gore nabrojane varalice ne koristim...ako i idem ciljano na stuku,bacam leptire i kasike...ovo je bio dokaz da kad je gladna-ne bira...sto je u dometu i malo sporije se krece-napada...pa makar bilo i 5cm

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

SMT

Pozdravljam lepe ulove, predator :hi:! I odlične fotke :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"