Stap za spin (vobler)

Autor Blinkeras Međimurje, Ožujak 31, 2016, 01:52:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blinkeras Međimurje

Eto predlozite nešto da bude 3 m dužine i isključivo za vobler.Cijena nije bitna .

maverick

Malo si naširoko otišao s pitanjem, predpostavljam s obale..rijeka Drave...i mozda nek stajaćica...Ako je smudj, štuka i bolen u pitanju i nije bitan novac onda shimano lesath 50 gr u 3m...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blinkeras Međimurje

Da nisam dobro objasnio ,ali eto sve si pogodio.Drava ,sa obale ,vobler ,smudj stuka bucov . Bas sam gledao lesath ,koliko sam se uspio informirati stap je srvoren za tako nesto . Nekako mi je za oko zapeo sportex black arow ,jel ima tko iskustva snjim?

maverick

Imam lesku od 50-100 na 2,7...a zapeo mi i taj 50 gr za oko. Od arowa jedino poznam stari 80 gr ali mislim da se vedro neki dan neckao oko njegove kupovine
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Blinkeras Međimurje

Imao sam prilike probat dosta sportexa i svi su gluhi ,ne cuje se varalica dobro i svi mi djeluju prejaki za to sto meni treba ,Probao sam neke 30 40 gr kad sam ga primio u ruku to je ko da drzim neki somovski stap,ali kolko sam procitao black arow je finiji i osjetljiviji pa zato pitam .Mozda se javi vedro pa da cujemo.Ovako na izgled mi je bas lijep ,a i kvaliteta nije upitna znam jer imam jednog za soma sportex black pearl najjeftinija verzija a sta sam sve ulovio sa njim prezadovoljan sam .Mislim da jedan kolega ima lesath pa cu njega pitat da probam .Uglavnom jedan od ta dva

zvona

Rap

A cjenovno između ova dva štapa još jedan Sportex  :pije:

Jožef1

Poslusaj zvoneta  :hi:  :icon_thumright: za vobler i navedene ribe  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Danas je ponuda spin stapova kao nikad...od cijene za 500 kuna u rangu k-don modela preko lesatha od 4000-5000 do shadshakera od 10 000 kuna. Ima za svaciji ukus i ima za svaciji djep. Osobno volim dobar pribor pa se s vremena na vrijeme počastim kad mogu , inače štap je kao i žena, stvar ukusa...niti pecamo istim stilom , niti pecamo na isti način i uvijek nekom tko trazi stap savjetujem da pokusa naci kod nekog...provozati se ako treba i 100-200 km pa da se stap isproba kod nekog kolege....jer to je najjeftinija opcija , umjesto da se nesto kupi pa nakon mjesec dana shvatis da to nije ono sto si zelio  :ok:

Sg.Pepper

Ako imas mogucnosti probaj kod nekog st croix avid 9ft i 2oz (nije 3m, al ja radim vec godinama sa kracim samo sa obale bez ikakvih problema) strasan je stap osjetljiv lagan a ima snage koliko te volja!
dec d vej aj lajk it....

Mudri

Eto ti na oglasima onaj alps,štapić ko stvoren za voblere i lakši đig,a i nisu neki novci....

Rap

Sve do sada dobre preporuke  :icon_thumright: ali ako autor do sada nije imao štap za vobler i misli da će ga naći po tuđoj preporuci eto ga vrlo skoro među oglasima.
Kako  :red_indian: kaže,najbolje je isprobati pa onda kupiti.
Ništa zlonamjerno  :hi:

Mudri

Tu je i najveći problem,ali najpametnije bi bilo kad bi se mogao prvo probati štapić pa onda kupiti,ovako na preporuku teško da se svakom mora svidit i leći mu štap za njegov način pecanja....

Blinkeras Međimurje

Ima autor stap za vobler ,nije sad bas da sam neki pocetnik ,ali zanimalo me sta cete preporucit jer jako cijenim neke od vas iako vas ne poznam osobno ali procitao sam skoro cijeli forum pa vidim da ima stvarno pravih ribolovaca ovdje pa je i svaki vas savjet dobrodosao ,ali naravno da necu kupiti stap samo po preporuci bez da probam.Spomenuli ste Alps ,imam jednog 2.70 i odlican mi je za jig a za vobler mi je tamo gdje lovim malo prekratak.Svakako cu probat Alps 3 m.Eto za lesath sam se vec upitao za probu je sve dogovoreno .Sad do 9 mjeseca lovim samo somove pa imam vremena jos istrazivat i isprobavat ,a i treba ustediti

Mudri

Ako ti je 2,70 kratak,zašto onda ne 3,30,ja volim sa obale i za đig i za vobler koristiti tehniuma,imam dva,20-50 i 50-100,njega uvijek možeš namjestiti da ti vobler ide gdje treba,a kraći nemožeš produžiti.....a da ne govorim da ni s jednim nećeš tako daleko bacit vobler kao sa 3,3