BRK glavinjare

Autor kawasaki, Travanj 04, 2016, 12:41:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Pokret nogom, neprocenjivo!   :stripii:

:notworthy:

Brk

Baš  :uf:
........da je bar bio netko treći i snimao dok se ovaj hrvao sa vrbom, to neznaš jel on piga nju il ona njega :rofl2:
A tek navlačenje soma na obalu.
S tim da je na drugoj obali bio ribolovac kojem nismo smjeli odat da smo ulovili soma, kao tajnost na najjače.
Kaj si je čovek mislil... kakve mi radnje obavljamo  :stripii:

Al neka, ispunio sam si želju i sad nek somonje obavljaju svoje...

dac

Još jednom, sve čestitke,ali jel vas nije frka to objaviti na forumu....  :uf:  ...posao,bolovanje...?
Nikad ne znaš tko to sve gleda....   :mt1032:

Brk

hmmm  :uf:

Sreča, šefovi nam nisu ribolovci.  :rofl2:

Bar mislim da nisu  :icon_scratch:

IVEK 85

Vidio jučer glavinjare u živo vrhunski izgledaju...

Brk

Zdravlje je najvažnije !

Malo sam testirao ruku ovih dana... i bome stanje se popravlja ! :headbang:

U drugom redu sa desna na lijevo poklon za Kawasakija, a pošto čujem da se sprema dunavska avantura ako stignem morat ču pojačat malo sa 35-icama !

E sad dok traje lovostaj napravit ču si 300 komada, da imam i za prihranu ! :stripii:

pajdo77

Sve izgledaju krasno samo ne znam zašto se meni uvijek najviše sviđaju tamni dekori a nisam mračan tip :stripii:,od svih gore kad bih morao birati ja bih tipovao na one brončane a zašto bih uzeo baš njih nemam pojma. Uglavnom lijepo napravljeno :hi:

Brk

Heh, o ukusima se ne raspravlja.
Kad slikam kutiju svoju kaj sam si napravio ovih dana mnogi budu mislili da sam ćaknut... mislim možda i jesam. :rofl2:
Dekori ala tropske ribice.. od  Nema do bog zna čega.
Utrpam u jednu glavinjaru.. i narađastu, i žutu, i crnu, i zelenu, i losos crvenu ( tak je pisalo na jebaju) i još koješta ak mi se nađe pri ruci.. toliko šokiram ribu da ona ili napada ili bježi glavom bez obzira... nema između ! :stripii:

kawasaki

Bravo Brk, ziv nam bio i da te zdravlje sluzi ;)
Brzi od Bolena.

mossi

Brk

Hvala ekipa !

Dodat ču još neke ulove iz faze testiranja.
Nas na savi ima jako puno mangupa koji smo generacija, napravili smo jedno druženje uz dobru klopu i jeftino vino...
Poklonio sam dečkima nešto glavinjara.. da vidim više različitih mišljenja.. ali taj dan.. ozbiljno mišljenje je bilo nemoguče dobit ! :stripii:

Umjesto ribolova.. testiranja.. druženje se pretvorilo u feštu..

Ali među nama ima jedan fanatik koji je ipak ostao trijezan i ulovio je par ribica..

Ali nakon druženja svakome je ostalo nešto glavinjara i idučih dana dečki su krenuli u pohod !

Neke ribe ulovljene su ciljano.. neke su bile slučajni gosti.. ( sve su naravno puštene) ali lovilo se.. puno slika nemam, tek trebaju stić.
Dečki su zadovoljni, svi nestrpljivo čekamo kraj lovostaja na soma i smukija !

Eh i još jednu fotku da puknem.. fotku modela svoje glavinjare !

Model sam izradio u balzi, dobro ga zaštitio i prelakirao !
:hi: :occasion14:

maverick

Još jednom pohvale za rad, za trud i za ovakvo upečatljive fotke  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Koliko vidim sa slika sve boje su lovne :hi:

Brk

Da, ribama dekor početkom ove godine kao da nije bio ni bitan.
S vremenom budemo vidli finese..  kako se bude pokazao koji od ovih dekora koje sam objavio na prvoj stranici teme.
Ali, inače to su standardni dekori za koje se večinom zna u kakvim situacijama odrađuju posao.

DIDAPATAK

..a hmm  :icon_scratch:..ova fešta..testiranje..
..a da ti dođeš testirati Dravu..tu kod mene i Pajde..pa da vidimo ulove.. :mt1032:
..klope i cuge će biti  :icon_thumright:
.. :baba: