BRK glavinjare

Autor kawasaki, Travanj 04, 2016, 12:41:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Brk

Pošalješ mi fino u inbox poruku da bi htio probati glavinjare.  :hi:

vedro

Koja je cijena te meke ostrice??? :icon_thumright:

Brk

Kolega mi je poslao kratki filmić di se vidi kako Soft Blade odrađuje na slapu zagrebačke toplane.
U jakoj struji kratki trzaji, niske amplitude po 20, 30 cm u visinu... Bravo Filip!   :clap2:

Jedino kaj je oštar na jeziku.. :uf:  :vrag: hmm al šok je to kad ti riba bubne u onom brzaku, večini ekipe oko zg.. sve ovo je dosta novo !

Sve upite u vezi varalica molio bi da mi šaljete u privatnim porukama. Uvjek mogu koju glavinjaru izdvojiti i za kolege !
:hi:

Brk

Danas popodne Ladi i ja išli smo posjetit dragog prijatelja Deju iz Siska.. onog Deju koga svi znaju  :occasion14:

Prvo smo svratili u novo otvoreni dučan, kupili nešto kopči i udica.. slinili nad novim Mastery Elit štapekom.. do 20 gr.. nisam ga ispuštal iz ruke pol sata.. pital čoveka jel može na 25 rata.. :eek: :uf:
I da ne duljim.. molili Deju.. " Dejo daj nam pokaži di se možemo spustit ispod mosta".. i odemo. :walk:

Štenge vode do gumenog čamčića, i sad.. most.. lijevo nam dođe. .. ispod mosta virevi.. al strma obala.. nemremo do toga.. velim ja Ladiju ma ko ga j.. idem se smočit ,skinem tenesice i čarape i fino pregazim uz onaj potopljeni čamac kaj je dole, drveni.. po mulju skoro do koljena.. do par metri od onog drveta kaj je u vodi.. I sad gledam.. noč... hmm rub štroma..tu je zona.. bacim prvi put.. osjetim.. mekano dno.. pomaknem se malo niže.. bacim, jigam i BAMMM !! :glasses9:

Dost visoke amplitude, skoro metar sam radil, i to dost brzo.. drmnuo mi je taman je krenula propadat !
...... na žalost jadnoj ribi presudila je debela morska troca i uginuo je. :(
Dali smo ga ribičima kaj su pecali niže dole. :jede:
Eto, jedna vrhunska avantura i moja prva Sisačka riba ! :hello2:
Bolen 82 cm
Soft blade 6.5 cm 30 grama..
Uhhh
Osječaj je neopisiv ! :headbang:

Pokušaj reanimiranja nije nam uspio..

Brk

:headbang:.............Frend Josip ove sezone ulovio je svoje največe somove.
Dva oko 190 cm i prije nekoliko dana drmnuo mu je 175cm i 34 kile. Ovaj put su i vagali ribu.  :clap2:

A kolko ih je izgubio bolje da ne govorim.. kolko je sretnik.. tolko je i nesretnik.
Najdraži dekor mu je "peš", bistra voda, bijeli šoder.. možda i ima smisla jer je smeđa boja kontrast.

Evo fotke koju smo morali malo rezati jer čovek gazi do pola save u mudantama. :uf: :stripii:

Brk

Fotka koja me je šokirala.. herc mi je preskočio kad sam otvorio fb.
Ivan iz Zagreba ulovio je bolena 87 cm..
Dečki iz ZG. baš paze na bolene, stavljaju single hooks da se riba čim manje ozlijedi.
Svaka im čast !

:clap2:

Zagor

Ovo je za svaku pohvalu  :clap2: Ribiču sto je uhvati kapitalca i majstoru Brku što je napravio otrov u maloj bočici zvanoj soft blade  :hi:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ladi85

Igranka lovice u kojoj softblade nadrapa....

Brk

Največi savski ove sezone na ŠPIN od cijele Sisačko-Zagrebačke ekipe.  :headbang:
202 cm... ogromna ribetina !  :notworthy:
Taj mali Soft Blade svako malo nas obraduje nekom kapitalnom ribom..

A veselje je još veče jer Supsy je tog soma vratil nazad!

https://www.youtube.com/watch?v=YvPAGRMpWmM&feature=youtu.be&app=desktop

.. stvarno neznam kaj bu sljedeči update u temi, kakva neman..  :eek:

Bistro ekipa ! :hello2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Denis.M

Nije bio ciljana lovina jer sam vidio gdje rauba. No, srknuo je na slučajni bliži prolaz SB-a!
Sretno otplivao, makar su ga VMC-ejke dobro piknule.

Brk

U nazad dosta sezona na relaciji Zagreb-Sisak nikad se nije ulovilo toliko kapitalnih somova kao ove. :headbang:

Tj. lovilo se, kod nekih likova, fanatika koji su na špin znali ulovit dobar broj riba 150-200cm.. :glasses9:
Ali ovaj put je ekipa baš raznovrsna, i lovi se svuda. :occasion14:

Par likova,  :vrag: početkom sezone odigralo je igru, bilo je tu pomoči kaj se tiče teoretskog dijela, malo prakse, odabir pozicija, malo fotki koje su napalile i dale samopouzdanje ostalima koji su ulovili svoje kapitalce.

Nek se tak i nastavi.. :clap2:
Napisal sam negdje početkom sezone.. počinje era glavinjara u Hr. :headbang:

Na fotki je somina, nekih 195 cm, da nije imao oštečenje na repu možda bi bio i duži..
Ulovio ga je moj dobar prijatelj.. onaj koji kad dođe kod mene.. i uzme nekaj novo kaj složim.. uvjek me iznenadi kapitalcem ! :notworthy:

dxdandy

Prvo cestitke na ulovi....prava mrcina... :clap2:

Ako nije tajna koji je red velicine Penn rola i koja je debljina i nosivost upredenice.

Hvala i LP !

cuky2121

Brk kak napreduje novi model glavinjare jel pri kraju B-80  :bye: :icon_thumright: