Monarch Dok Vibro Zack

Autor Mariorhr, Travanj 04, 2016, 21:47:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Vrtim brzo, sve se i ja i camac tresemo od vibre :stripii:

kawasaki

Ono kad ides s posla i treba ti brzinska anti stress terapija pa naidjes po bar jednu varku  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Kupujem non stop neke varalice...ali ovo je definitivno preskupo...s obzirom da su tip varalice koja se lako gubi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pa jes 40gr je tip varalice koji malo brže tone.. ali u zavisnosti od terena i vodjenja neke glavinjare imam godinama, a neke posejem u roku od odmah!  :glasses9: :uf:

DOK-ove glavinjare su se ove godine lepo nalovile bucova, ali lakše varijante.. ove od 40gr ni nemam..  :no:

rj

Citat: mossi  u Listopad 31, 2018, 19:02:46
Pa jes 40gr je tip varalice koji malo brže tone.. ali u zavisnosti od terena i vodjenja neke glavinjare imam godinama, a neke posejem u roku od odmah!  :glasses9: :uf:

DOK-ove glavinjare su se ove godine lepo nalovile bucova, ali lakše varijante.. ove od 40gr ni nemam..  :no:

lovile su i somove..provjereno
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

I smudjove  :takoje:

A skupo je al stres nepita  :uf:
Brzi od Bolena.

7 rem mag

Trenutno bucika najbolje mi lupa na nju. Imao sam dvije 6-ice one "ranjene"i naravno zapeo, danas uzeo 8-icu zadnju u Novoj Gradiški. Stoga, majstore, šalji za Ng! :bye:
Dobra vibra, odlična glavinjara!

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...