Monarch Dok Vibro Zack

Autor Mariorhr, Travanj 04, 2016, 21:47:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ive

Citat: pajdo77  u Srpanj 11, 2016, 02:08:30
Pa neki trening-kamp,edukacija nas šegrta i tako to :stripii:. Al bi bilo pirsinga kad bi ja uletio među ljude,zato i pecam sam :rofl2:. Varalice super izgledaju,ja bih pohvalio osobu koja ih boja,treba to znati. :ok:

Moj Drug ANTE!!  :ok: ih Farba..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

DOK

Ante farba sve u 16 !  To na slici su serijski modeli, a di su još custom varijante... Da mi je znati tko li ga je učio  :icon_rabbit:

ibro dirka

Meni je ovaj ranjeni predobar.

DOK

ehh al taj ranjeni je teško ponovljiv, to je artefakt u proizvodnji :-)

za one koji nisu još vidjeli sve 3 veličine, ovo je prikaz gdje se realno vide odnosi veličina:

DOK

i da slučajno netko ne pomisli da je 10-tka prevelik mamac, spakuje to prava riba samo tako, jedino treba paziti na opremu, štap i rola moraju biti malo većeg kalibra, oni s teniskim laktom i kalcifikacijom ramena nek radije love na manje mamce :-)

pajdo77

Ja zapeo za boje ali ako kažete da ih Ante boja moje čestitike čovjeku :ok:,baš su lijepe za vidjeti a u lovnost ne sumnjam :hi:

ibro dirka

Imam pomalo lakši pribor a za jači trenutno ni volje ni novaca zato i nebacam glavinjare jer sam čuo da zna stradat rola ako je jače vibracije ali uzeo bih koju za smukija da probam sad pred porast malo da se igram...

No

Nadam se da će Boris za koji dan( naš požeški trgovac),donijet zacka, da vidimo, probamo.  :ok:

DOK

Zasad se Boris još nije javio, ali kad bude, poslat ćemo i za Požegu....

Red baron je jedan jako zanimljiv kolor...... pokriva i dnevni i noćni ribolov....

kawasaki

Danas Josava drugi zabac i tup. Reko grana. Kad ono  :no: nije grana

7+ smuki

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Kava  :clap2:
Meni na Dravi na taj dekor ni cvoke, bajkos radi ja forsiram ali daba. :uf:

tica

Probaj dekor shed ili red-hed(na ovu mutniju vodu).mogao bi se iznenadit!

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

vedro

kawasaki

Moras vrtit brzo ko manijak  :hi:
Brzi od Bolena.