RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

ipak bi na tu težinu čamca i snagu motora bolje bi bilo v korito ....za tabanaš je to puno ...vidjet će mo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Na testu ćeš ići koliko ti hrabrost dozvoli?  :icon_biggrin:
Koja će biti težina?

rj

Rap

Zašto pod mora biti iz više dijelova?

rj

Rap

Citat: maverick  u Travanj 12, 2016, 17:40:45
Prvi testni primjerak prije ovog sa kumovih slika...

Da li ova daljina sjedišta,komore predstavlja problem sa ručkom zbog blizine?

rj

ne komora je 80 cm tako da imaš dovoljno manevarskog prostora

Rap

maverick

Ribar vozi 115...ovo ce samo biti kvalitetno testiranje camca
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

maverick

Da ako nisam sta pobrkao...pitaj Bornu on zna detalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Ja ću stati na ulazu u luku pregledavati camce ( tražit dokumente od camca, upis motora i to...) :stripii: :rofl2: :BangHead: :BangHead: :violent1: :violent1:

peugeot

maverick

Citat: kobac  u Travanj 14, 2016, 13:31:36
Ja ću stati na ulazu u luku pregledavati camce ( tražit dokumente od camca, upis motora i to...) :stripii: :rofl2: :BangHead: :BangHead: :violent1: :violent1:

Netko ce i plav ici kuci  :stripii: :stripii:

fire193

Citat: kobac  u Travanj 14, 2016, 13:31:36

Kad je bal nek je maskenbal!!! Da i po broju kazni vezano za nautiku prešišamo Split kad ih već tučemo po broju prekršaja u cestovnom prometu nek ih tučemo i u nautici...http://www.glas-slavonije.hr/298824/1/Policijska-represija-od-2012-veca-za-50-posto-a-broj-nesreca---jednak