RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Mogao bi, zašto ne

rj

Citat: mossi  u Travanj 16, 2016, 09:12:26
Koliko je dugačak "prazan prostor" u čamcu?
tj koliko ti od tog prostora oduzima montažna kabina?
To pitam jer je 2m prednja komora i jedno 90-100cm  zadnja, to je 3m ostane samo 2m.
Montažna kabina bi trebala da "najaši" preklopi poklopac prednje komore.   :takoje:

Rupe respect za uradak!  :notworthy: :occasion14:

nism htio ubacivat dodatne komore jer zbilja nema potrebe ...dvije velike komore  i prostor od220 cm za ribolov zadovoljava sve moje prohtjeve ...

jednostavno ...jako i kvalitetno ...brzina neupitna to je to
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Citat: rj  u Travanj 17, 2016, 06:19:28

nism htio ubacivat dodatne komore jer zbilja nema potrebe ...dvije velike komore  i prostor od220 cm za ribolov zadovoljava sve moje prohtjeve ...

jednostavno ...jako i kvalitetno ...brzina neupitna to je to

Nisu upitne dodatne komore nego kako si smislio montaž - demontaž kabine.
Po onome što vidim od kabine ništa.  :icon_scratch:

Kvalitet kabria u svakom pogledu.  :icon_thumright: :ok:

rj

što kum kaže puno je tu truda i borbe za svaki km/h ....mada ovaj testni model fino ide na mom smo uradili još neke modifikacije pa će mo vidjet

mirko t.

Bas je dobar, svaka čast Josipe

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

maverick

Malo malo kad ulovim vremena pročistim pokoju temu  :ok: ništa osbno već da oni koje zanima odredjeni dio mogu nesto i nauciti. Birtija je predvidjenja za koje kakva kenjanja ali ne drzimo se nekih pravila strogo..a kobca da baniram...ni pod razno....ipak nam je zanimljiv a izgleda i mi njemu...samo sto nas nece nikad uloviti  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nov al čamac posle cc 10 h provedenih u luci pored broda

pajdo77

Zbog čega je takav? Jel zbog onih kojekakvih struja?

rj

da ko da je bio pod visokim naponom

No

:eek: dal bi se to desilo da je ofarban?

pajdo77

Ako se dobro sjećam na bivšem čamcu si imao neku zaštitu u vidu pločice baš zbog ovakvih stvari.

rj

inače u normalnim uvjetima treba dosta vremena da al ovako oksidira ...ovo nije prljavština več učinak galvanskih struja

maverick

Rekoh ti da konzerva nije za gradske momke  :stripii: Inače jogurt ambalaža boravi tamo jako jako dugo....Meni tesko povjerovati da to nije prljavština... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nix prljavština ....oxidacija...galvanske struje....ta luka ko da je pod naponom

DIDAPATAK

..pa kakvih nas tamo ima  :stripii: a i kakve gore šetaju  :mt1032:...nije ni čudo  :dontknow:
.. :baba: