RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Pa šta bude sa onim čamcima (metalnim) koji su tamo stalno na vezu ako je ovaj već nakon par sati oksidirao i kako se oni od tih struja štite?

Rap

Djeluje nestvarno da u nekoliko sati toliko oksidira  :dontknow:

mlb

Nemojte me sad razapeti ako griješim! Dali postoji mogoćnost da voda u luci (koja nema protok) je puna tanina od lišća koje je vjetar naneo i koje je potonilo i polako trune dolje pa da ostavi takav trag?

pajdo77

Ne vjerujem Da je od lišća. Kad šetaš psa po promenadi staviš mu pelene jer dok nađe prvo drvo sav se zapiša. Vjerujem da možda taj brod na to utječe a ima i dosta čamaca,puno kojekave elektronike na malom prostoru pa možda zato. Nagađam al ne znam šta bi drugo moglo biti.

šajzika

Jeste procitali clanak sto sam stavio u temu cink protektor?
Sva trosila , razlike metala i svasta utjece na to
Audentes fortuna iuvat

Rap

Čudim se da to netko već nije primjetio.Nije ovo jedini al čamac u luci.

rj

da je stavit antialgin nebi ni ja vidio
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ovo je samo potvrda koliko znači dobra zastita čamca, bio on aluminij ili plastika... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

...a drvo, drvo je prvo  :ok:

maverick

A to je posebna priča  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

nekinho

Kako kaže Dida, mora da je tih par sati sve sijevalo u luci i oko nje od pičića, dok je Runner bio vezan...
A koliko su ga struje spržile, mogla bi glat jedna elektrana da se smontira u luku.  :eek:
Nestvarno ali istinito kako kaže RJ.

rj

ladja gotova sutra  test vožnja  :takoje:

Rap

Koliko konjića će ga terati?

Sent from my iPhone using Tapatalk

rj

yamaha 15 ks ebiga nema se za nešto jače