RJ RUNER II

Autor rj, Travanj 11, 2016, 18:17:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

složeno je kad je u komori al ima toga ohohoooo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ne moze varalice i odjecu u komoru s gorivom....to su osnove varalicarenja  :006:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

pusti ga on bojle i kukuruz drži zajedno sa gorivom  :toothy9:

Rap

domba

Bas je odlicno napravljen, a mjesta ima stvarno puno. Taman bi mogao i spavati u komori  :toothy9:

mossi

Rap

Citat: maverick  u Svibanj 29, 2016, 19:10:41
Ne moze varalice i odjecu u komoru s gorivom....to su osnove varalicarenja  :006:
Kolika je naprijed mogao je napraviti odjeljak i za gorivo odvojen i eto ti slobodne zadnje.
Na slikama vjerojatno otvor izgleda manji nego sto je uzivo.

maverick

Ajd kad trkeljas o motorima...tu i ti oprostim...ali kad se uvatiš goriva i varaličarenja..i odvojenih komora... :stripii: i to jos u temi rj runner...neka ti on da Keca...ja se povlačim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Zadnja komora je uvek za gorivo mazivo rap i sl.

Rap

Sta je tu lose?Nije zapovjed ako se prokomentira.Camac je po iskustvu i potrebi napravljen.
Sorry Josipe ako sam nesto krivo napisao.

rj

slab sam na tebe  :toothy12: pa je prag tolerancije podignut  :stripii:

u vožnji nedaj bože dođe do zapaljenja goriva ako je gorivo ispred tebe u ozbiljnom si problemu evo jedan od razloga zašto gorivo iza tebe

maverick

Citat: Rap  u Svibanj 29, 2016, 19:51:24
Sta je tu lose?Nije zapovjed ako se prokomentira.Camac je po iskustvu i potrebi napravljen.
Sorry Josipe ako sam nesto krivo napisao.

Moras nekad da istrpis malo zahebancije a usput i nauciš nesto novo  :ok:

alex7777

Pajta bitno je da je DVOGUZA stala   :pije:  :stripii:

KvacakZu

Očemo mi konačno vidit taj čamac sa smontiranom kabinom :bye: :uf:

maverick

Cuj....i ja bi to volio vidit...ali kum skriva patent