Rap's Sealife 535

Autor Rap, Svibanj 08, 2016, 21:06:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Kugla

Rap uživaj zaslužio si  :ok: Da li bi išao isto tako i da sam ja na njemu  :uf: :stripii: :stripii:

Rap

Mudri

A gdje je registracija,gdje je zastavica,sreća da nije bilo kobca na vodi  :stripii:

Rap

maverick

Rap...neka ti Mudri objasni na pp zasto ti je postavio to pitanje  :stripii: on je na tom istom mjestu..na sličnoj probi skoro zaglavio u zatvoru  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..Rap  :notworthy: :clap2: :icon_thumright:
..želim ti sve što bih i sebi poželio sa ovakvom pilom.. :hi: ( što više sati na vodi,pl(r)avu stjuardesu,zdravlja i sreće)..i tako to..što si sam poželiš a ja zaboravio..
.. :baba:

Rap

mossi

ibro dirka

maverick

Nikako da pitam...koliko je duboka ova kobilica ispod...ne čini mi se puno....i koliko bi bio gaz ako si obracao uopce paznju na to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledao sam temu od kada je otvorena,pomno sve pratio i sad ponovo od početka jer mi fali jedan detalj koji sam možda previdio ili ga jednostavno nema. Naime ja ne vidim nigdje stolicu,jel se ne montira ili je tako slikano pa ja ne vidim.

Rap

Gaz 0,30 a stolica nije namontirana jer sam ju predvidio za zadnje

pajdo77

Pa šta ne kažeš odmah :stripii:,ja listam,nema fotelje..reko kako će ovaj čovjek na nogama sat-dva u komadu. Da mu šaljem masažer i gel za vene odma  :icon_thumright: