Rap's Sealife 535

Autor Rap, Svibanj 08, 2016, 21:06:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma nekad je lijepo stajati, a nekad i moraš, pogotovo noc i sumrak...da bolje vidiš..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Maverik ja znam jednog koji više ni ne piša na stoječki a kamoli da vozi čamac :stripii:

Rap

Uz balvane kao sto su bili jucer ni ne mozes mirno sjediti.Stolica ide sa teleskopskim stalkom.Nije bas ni ugodno dugo stajati,pogotovo na valovima.

maverick

A nije , za tri dana boravka u čamcu..bez izlaska na obalu..obvezno se vratim kuci s natecenim zglobovima  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ne izaci tri dana na obalu,bar u cenifu

maverick

mlb

Rap

Btw,gdje nabavljas tekucinu za kemijski?

pajdo77

Klistir prije pecanja i nema potrebe za wc-om..to je zgodna solucija za one koji idu jednom ili dva puta godišnje na pecanje. Meni koji sam skoro svaki dan na vodi nije privlačna solucija da svaki dan imam crijevo u dupetu :rofl2:,niti išta drugo :stripii: Za čega je ona rupa na boku tj.onaj krug?Jel tamo izlazi oborinska voda ili ako zapljusne val pa bude vode?

Rap

Ima na obje strane.Odvod vode.

Rap

Klizi ko po traci,htio sam na 4500 ali mi malo omaklo

pajdo77

Ujutro u četiri sata si se vozio ili još nisi naredio sat ili ja nešto krivo vidim

maverick

Rap

Rap

Jucer kad su valovi bili usudio bih se reci 50+ Borna je isao sa mojom kceri 55 bez problema tako da sam ja vise nego zadovoljan