Plaže na Dravi

Autor maverick, Svibanj 23, 2016, 15:00:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

U pravu si, tako je, onaj desni zavoj.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ustvari to je za ovaj dio koji ja poznam. Danas je bas bilo zivo na vodi. Camaca kao na autoputu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Ja se puštao od novog mosta do Donjeg grada.
Nisam vozio čamac više od dva tjedna i toliko se sluzi, ne algi već samo sluzi, uhvatilo da nisam mogao s nas dvoje izglisirati dok nisam očistio dno, a u petom mjesecu sam ga premazao antialginom. Zato i govorim stalno da sad kupim novi čamac nikad ga s ničim više ne bi mazao. Samo čišćenje s vremena na vrijeme.

Darko

baka , probali su to dvojica kod mene na neptunu prošle godine na novim čamcima , zaljigi se još više i teško ga je oprat , nahvataju se alge kao busenovi , ove godine su namazali antialgin  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

Citat: baka  u Srpanj 23, 2016, 20:17:19
Citat: pajdo77  u Srpanj 23, 2016, 19:01:53
Ova slika gdje ste vi? Jel tamo toliko uska Drava ili se meni na slici tako čini?

Tamo negdje kod Valpova Drava je najuža, ne znam točno koji km ali kad je niska mislim da nema više od 30m širine.
Zato je na točno 115. km najšira, ogromna je, ima sigurno preko 500m možda i cijeli kilometar širine.

ne postoji takvo mjesto kod Valpova ...čak suprotno tu je najšira (valpovačka plaža) 300+ m zavisno od vodostaja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

baka

Najšira je na 115. km to je sigurno, a jbga sad, najuža je tu negdje (bar ja tako mislim, a možda sam se i zeznuo) oko Valpova.
E sad, da li je to 41.km ili 60.km ne mogu se sjetiti, ali tu negdje je. 

rj

baka

Idući put kad budem išao zapisat ću točno koji je km. :mt1032:

rj

mijenja se tok ...pogotovo oštre okuke ....prošle godine iznad Bistrinaca (adica) sprud se produžio baš muški ...jigom sam mogao prebacit na drugu obalu....tako da si možda naišao na neku takvu situaciju

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 23, 2016, 18:57:08

Danas je vec bila bolja posjecenost  :flasica:

tu sa preke strane se šaran peca  :hi:

Kugla

Jelengradski sprud, ono gdje si naveo da ide onaj kanal, tu se dolazi i sa autom do Drave, niže nizvodno gdje si prvu sliku stavio na niskom vodostaju se što kaže Rj zna sprud ispružiti da gotovo da možeš zabaciti na drugu stranu ali opet nije to 30 metara bude to skoro i 100 tako da ne znam gdje je to 30 metara Drava.

maverick

Vodostaj je korektan, plaža na sve strane...ni jedan nije prazna i pusta...voda je ugodna za kupanje i danas je na svakoj po koji čamac....ovo je iznad Foka s desne strane kad dolaziš uzvodno...Čista bez mulja s dugačkim plitkim dijelom za djecu

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ovo s tim plažama i obiteljima  na njima,čamci kupanje,roštilj... mi je predobro   :ok: :notworthy:  :notworthy:

maverick

Recimo od 01.06  pa do 01.09. Mada ovisi o vremenu...cijele dane smo na kupanju...pecanje je tad tokom veceri i nocu...I tako nekako to traje vec dugi niz godina...

No

:ok: jako lijepo.

Imam sto km do vode i za mene je to organizacijski i na svaki drugi način prezahtjevno, al evo baš mi je drago vidjet da ljudi uživaju u svom zavičaju na tako lijep način.

Naprosto predobro.

Još jednom  :notworthy:  :notworthy: