Plaže na Dravi

Autor maverick, Svibanj 23, 2016, 15:00:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Tumaram po forumu da nadjem mjesto gdje da okacim sliku...i nekako mi ova tema najvise odgovara...sretnem druga s labudom...kaze to se flamingo zove.. :stripii: Ne zelim u detalje....uglavnom plaza je preko puta trsćaka iznad mosta za Baranju...ako je tko u prolazu i sretne momka s "labudom " neka se ne iznenadi...to ga drug samo šeta  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tunjo se zabavalja i uživa, tako i treba  :ok:

TonyC

retfala

Auu...znaci slìkalo se da se provocira...hahaah.. pticurina je prva liga

maverick

Prvih pedeset si potrošio kako jesi...neki su ta zapamtili , neki nisu...nakon ovog labuda definitivno si broj 1 ovog grada  :stripii: :stripii:

Stepa

Auuuuu  :uf: onakav momak šteta labuda  :stripii: :stripii: i to još u pedersku boju  :notworthy: :notworthy: :occasion14: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

pajdo77

Na kojem su kilometru te plaže na kojima se brćkate? Prije ili poslije Karašice ako gledam uzvodno?

nekinho

Ova prekoputa Tršćaka je prije vikend naselja i ušća Karašice, stotinjak metara iznad cestovnog mosta kod Pampasa, a ima jedna odmah prekoputa vikend naselja... I koliko mi poznato nije puno uzvodnije niti ona treća krasna velika pješćana iznad samog ušća Karašice. A koji su to kilometri, nemam pojma

šajzika

Ova prekoputa trscaka je loša zadnjih 2 3 godine.
Prije sam redovno isao tamo ali malo se produbila i nije vise cisti pijesak, ima dosta mulja
Audentes fortuna iuvat

maverick

Da, najbolja je ona na 29 tom...to je kod mene...preko puta usšća Krašice....sto uzvodnije sve su ljepše, na ovom vodostaju ih ima bas dosta....ali ona poslije novog mosta je isto čista i velika...jedna od ljepših je i ona iznad kućice Amur...ali mislim da ako nemate flamingo...bolje da ni ne dolazite  :stripii:

šajzika

Moji ne žele nigdje dalje
Audentes fortuna iuvat

maverick

A i mojima je bitno samo da su tamo...mada sto su veći sve češće ne žele ici s nama  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat