Vjetrobransko staklo oli ti vizir

Autor maverick, Lipanj 29, 2016, 19:58:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

mossi

Ček da mu opalim recenziju  :uf: :stripii:
Brže će ga skinuti nego što ga je montirao ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

mossi

Za sad ide dobro u pravcu  -  Lako oklopljeno borbeno vozilo!  :icon_thumright: :ok:

rj

nekad su ribići bili "opaki momci" kiša, snijeg, vjetar ,noć , valovi ništa im nije smetalo ovi novokomponovani su svileni ko marimenike  :uf: pazi piri im vjetar kad voze 30kmh  :eek: ebem te živote ..
P.S.  šah je za neke bolji izazov  :stripii:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

mossi

Skine zatvarač pa gleda kroz cevku!  :rofl2:

kobac

maverick

Jbg...godine stisle...vozim se...i ukocim se na krivim mjestima  :stripii: Odlucio se za nesto slicno kao sto ima Jura...Malo inoxa...neka njezna folija...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

mlb

Kako bi neko rekao od takvih momaka postaju mimoze  :stripii: :stripii:

Bakara

Zezamo se mi sad, a za koji dan cemo kukati za jednim takvim vizirom na svom camcu  ;D

maverick

A malo ce potrajati dok ne zavrsim jer sam u guzvi s poslom ali dok malo zahlai biti ce gotovo...ovo je samo plexy s zastitnom folijom...ici ce malo inoxa, malo folije...i s njega ide nova tenda...tako da cu imati malo visu situaciju kad sjedim i pecam...

Bakara

To ce da bude zgodno, mada jos uvek nemam predstavu koliko ce se uklopiti na ukupan izgled camca. Mene sad jedino malo nervira sto u kabini ne mogu da sedim normalno, vec pogrbljen. Znam da to i nije bas predvidjeno za neko duze sedenje, pogotovu za mene od 202cm, ali opet...fali joj samo 5cm da sve bude u redu  :tongue1:

maverick

Uvijek fali koji cm, a stavicu sliku kako vec izgleda na čamcu...