Belly Boat / Float Tube na nasim vodama

Autor Dukulele, Lipanj 30, 2016, 10:32:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

Hi ekipa, moja prva tema, ako je na pogresnom mjestu, premjestite gdje ide :)

Zanima me ima li ekipe koja posjeduje neko od navedenih cuda i neka iskustva, eventualne preporuke gdje kako i sta. Koliko bi takva stvar igrala na Dravi recimo, dali bi koristenje toga ulazilo pod lov iz camca (kontam da bi) ili tako te neke stvari.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Smithwick maniac

To je za mirnije vode.
Dravom plove kruzeri i i razne druge opasnosti pa bi moglo biti nestasluka sa kobnim posljedicama
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Kako se uopće organizirati na tom luft-madracu? padam u čamcu preko drloga a nosim samo štap za blinkanje. Gdje tu spremit jauznu..pa dvije dvoguze za poslije jauzne,ne valja to ništa :stripii:

Dukulele

To si mislim i ja,  malo je to nekako za osjecku Dravu fragilnije, mozda za miholjacki tok i tako neke stvari.

A ovo za dve dvoguze,  apsolutno razumijem problem :) Ni sam  ne krecem bez dvije nikud. Ma nikad. Iako, odvest auto negdje,  dat zeni da ga odveze nizvodno i onda se lagano spustit koji kilometar dolje uz obalu lagano, cvajguza ladna i  bacikanje! 

maverick

Hunter je specijalista za lov iz neobicnih plovila...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Od svih vas nazalost huntera jedinog i znam,  evo male anegdote (nevezane uz pecanje)  - naime, hunter i ja se znamo s koncertnih dogadjanja vec nekih 20-ak godina, kroz taj period smo se upoznavali ispocetka jedno sedam puta, i sad se bas znamo na prvu :)  Doduse nisam znao da je takav pecaros, uzor i ikona miholjackog kraja, ali ako je po kolicini ispijenog piva suditi,  jos ce biti i od mene neki varalicar :)

Nego, ontopic, ono sto mene nekako brine je to sto ako se ovo cudo probusi na vodi, pa to vuce dolje vrlo brzo,  sve vise uvidjam da to nije dobro ni za neke manje valove ni nista osim neke mirne vode.

maverick

Imas na youtubu puno snimaka. Love i na rijekama...kod nas je mozda primjenjivo za lov bucova u spustu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

maverick

Ma ne, love i somove iz toga i dosta krupnijih riba...samo to čudo kosta da mozes kupiti lamu i drvenjak i na miru lovis gdje zelis

pajdo77

U tom čudu bih se ja jedino usudio na neku baricu ili miran rukavac pa uletit među neke lopoče ili grane gdje je nemoguće pecati sa obale,za takvo što mi je nekako najpraktičnija ta naprava ili razvuć sistem za šarana u granje pa bjež na obalu

ibro dirka

nekinho

Vidim da je baš praktično... :uf:
Nekako mi se čini da je bilo osvrtanja gdje je obala kad je ribica zagrizla...
Vjerujem da bi kod nas uspio, ako uspiješ, izaci sa sličnom grdosijom od cca.50kg van iz vode negdje blizu Novog Sada, ili bi te u Ðerdapu tražili kukama...  :takoje:

pajdo77

Prije đerdapa bi te Kobac presreo na ušću i piso kaznu zato što nemaš zastavicu :stripii:

joker

al ga je izvuko s tim bajlagom a voda ljepa bistra u pm
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Smithwick maniac

S tim i somom na stapu ti prvi brod ne gine :stripii: