Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

A tko drugi ima tu moc da dobije koncesiju gdje god pozeli.. Ja se necu moc s tim pomiriti,dunav kroz p. p je jedino mjesto donekle netaknute prirode, radi tog dijela sam kupovao camce,pribor i sve, ja samo tamo pecam,toliki sam zaljubljenik u dunav da u najtezim situacijama nisam htio odseliti iz hr. Jedino mijesto sto je bilo nicije gdje sam mogao otici danima u svoj mir je taj dio dunava, sada je to "privatno vlasnistvo" ribara koje je na meti masovnog izlova..kako tuzno

silure

Pa cak bi me manje boljelo da je koncesoju dobio ribar kojeg znam cijeli zivot i nikada mu nije palo na pamet da uzme ribu ispod mjere ili da koristi krivolovne alate,cak se i bori protiv krivolovaca.. Da, ima i takav jedan jedini.. Micem se s ove teme ovo je pre tuzno

retfala

Upravo sad dobio informaciju da je ministarstvo poljoprivrede odustalo od dodjele koncesije ribaru za Kopacki rit. Eto i jedne lijepe vijesti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Što bi se reklo, ako je istina, hvala kurcu  :notworthy:

retfala

1200 potpisa je predano ministru..ozbiljan broj

Rap

Hvala svima koji su se angazirali i potpisali

mlb

Rođo jel vidiš da je ipak vrijedilo!!!!

mlb

Uspijeli smoooo!!! :hello2: :hello2:

Ujedno i pozdrav od nazaslužnijeg za ovo naš drug Dukson !!! Živ nam bio 100 godina!!

Dbozuric

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Velika odluka, sretan sam kao malo dijete.
Moram priznat da sam se ozbiljno zabrinuo kad sam vidio da su mnogi lizači šup... počeli prelaziti crvenim i crnim vragovima kako bi to slično rekao naš prvi predsjednik
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Upravo je bio prilog o ovoj problematici i na RTL-u.

ljuska

Debeli šef

bravo!  :hello2:
sad još da zabrane i s preke strane.
onaj ispod hulova pregradi pola dunava, svakih par noći se netko zabije u njega.  :pije: