DM Ribolov Cup 2016

Autor Hunter, Kolovoz 30, 2016, 09:08:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Hunter

09.10.2016.(nedelja) Na Staroj Dravi u Donjem Miholjcu održače se međunarodno natjecanje u lovu ribe varalicom,DM-Ribolov Cup 2016.Kotizacija za natjecanje če biti 120.00 kn sa najavom ili 150.00 kn bez najave na sam dan natjecanja.
Kotizacija ukljucuje dorucak i rucak.
Prijave natjecatelja su od 7.00 - 8:00 h.Stara Drava D.Miholjac je voda od 15 ha površine,prosječne dubine oko 2 metra,ima dosta štuke,soma i smuđa.Za goste iz daljeg če biti osiguran smještaj u vikendicama ili kampiranje u ugodnom okolišu.Za prijave, kao i dodatne ili detaljnije informacije, možete nam se obratiti radnim danom između 9 i 15 sati na tel.098 16 89 075 ili na mail shima.dm@gmail.com

Organizator natjecanja je RŠU "Udica" Donji Miholjac
Medijski pokrovitelj www.dm-ribolov.com
S poštovanjem
Tomislav Šimunovic & dm-ribolov.com

Pravila i više o natjecanju na http://www.dm-ribolov.com/dm-ribolov-cup-2016

Hunter

tko misli doči može samo upisati svoje ime tu na temi da ne mora zivkat!bitno mi znati br ljudi zbog obilnog doručka i ručka te nagrada.Uglavnom če biti novi Favorite štapovi i role te brdo varalica,štapovi su bomone!

Zagor

Racunaj da osiguras duplu porciju za Zagora (Vladimir Božičković)  :jede:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

2106 (u textu, ne naslov) godine? Ko živ ko mrtav.. ccc

Da nisi malo poranio sa kampanjom?  :rofl2: :stripii:

Izmenjeno!  :icon_thumright: :ok: :hi:

Ne smem obećati, ali bih voleo biti prisutan!  :takoje:

Mudri

Jel se smije bacat i muha iznad varalice ili ne ,ne pročitah ngdje u propozicijama....normalno prijavljujem se,ako i budem morao raditi mijenjam se s nekim....

Hunter

naravnno da ne,samo jedna varalica,naravno uodma si uocio!

Dukulele

Eto mu kad mi pijan dostavlja tekstove za plakat, a ja podnapit radim plakat.

Sinisa Dukaric (Dukulele) se premijerno prijavljuje na hepening.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Mudri

Citat: mossi  u Rujan 08, 2016, 13:02:04
2106 (u textu, ne naslov) godine? Ko živ ko mrtav.. ccc

Da nisi malo poranio sa kampanjom?  :rofl2: :stripii:

Izmenjeno!  :icon_thumright: :ok: :hi:

Ne smem obećati, ali bih voleo biti prisutan!  :takoje:
dođeš do mene i idemo zajedno,da ne idemo sa dva auta,uštediš 100 km vožnje

mossi

Hvala Mudri  :occasion14:

Ako se uspem uskladiti sa drugim obavezama  ETO NAS!  :tongue3: :rofl2: :stripii:

dravski pecaros

koji sam ja mulac čekam slike sa takmičenja a to tek za mjesec dana  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Citat: mossi  u Rujan 13, 2016, 17:25:10
Hvala Mudri  :occasion14:

Ako se uspem uskladiti sa drugim obavezama  ETO NAS!  :tongue3: :rofl2: :stripii:
:occasion14:
Usklađivaj sve što treba i dolazi,jel to vodiš i Lalu ,evo mećem rakiju ladit  :occasion14:

Dukulele

Nije to nist, ja nagovaro Pajdu da idemo i mislim kako sam profulao natjecanje i javljam se Hunteru da kazem da mi je bed jer eto nisam ispostovo dolazak :)  Kad ono  9.10 ;)))) 
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Hunter

daklem za sad potvrdjeni/najavljeni

1.Dukulele
2.Job Hrvoje
3.Dario Fodor   
4.Mario Bikić
5.

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!