prišivači

Autor kvaka, Siječanj 01, 2013, 01:18:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

ljuska

čekaju da se prišiju a bit će viška pa...

Kugla

Pa ljuska kad bude viška a ti pošalji!

ljuska

čekao sam ko se prvi javi  pa kugla pošalji adresu

MIKA

ja bi se ređe prisio nekoj zgodnoj garavusi   :icon_geek:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Darko

koliko sam shvatio , tebi su dani odbrojeni , mani se prišivanja jel će te buduća :violent1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

MIKA

Citat: Darko  u Ožujak 25, 2013, 14:44:22
koliko sam shvatio , tebi su dani odbrojeni , mani se prišivanja jel će te buduća :violent1:
[/quote
:toothy9:  :icon_thumleft:  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

BokiOS

Ako netko ima viska prisivku sa logom sarana rado bi kupio.

Jožef1

BokiOS -Pokušat ću naći u "žabici"???

Od silnih prišivača- jedino mi je to ostalo :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: Greys  u Siječanj 28, 2013, 23:26:25
Da je napravit neki mega uber naj ikad logo pecaros-os i imat taj prišivač  :icon_biggrin:

odlična ideja :thumbsup: ako može bez muvanja :icon_biggrin:

Nekoga se mora zadužiti za prišivače, zar nisu najbolji: kugla i Greys, JESU!  :not speak:

Kugla

Riješiti će mo prišivača koliko treba sutra idem po uzorke kapa pa ču vidjeti sa tipom jel može to napraviti i koliko bi koštalo.

Jožef1

kugloooo to si fenomenalac :thumbsup: mora se kugla na neki način nagraditi, samo on to ne smije znati jer je sramežljiv :3some: SORRY :occasion14:

gegs

A sto radite s tim prisivacima? Samo skupljate ili si nasijete pa tako okiceni na pecanje idete? :icon_scratch:

Greys

Naravno da se može napraviti, svaka ozbiljnija tiskarska radnja ima tu opciju, smislite si logo, skinite sa neta, i eto vam ideje za kapu, majicu, duksu, prsluk, jaknu  :icon_thumright:

Jožef1

Citat: Greys  u Ožujak 25, 2013, 21:54:42
Naravno da se može napraviti, svaka ozbiljnija tiskarska radnja ima tu opciju, smislite si logo, skinite sa neta, i eto vam ideje za kapu, majicu, duksu, prsluk, jaknu  :icon_thumright:
:thumbsup: naročito lijepo izgledaju na, kapi, prsluku ili jakni :icon_thumright: