12. internacionalni Monarch-Dok kup Dunav - Dalj

Autor DOK, Rujan 20, 2016, 11:31:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

yopatami1

Ispod čamca (na fotografiji staze) mora biti štuka

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Harley

Living your dreams, do not dream the life

dxdandy

Evo se i ja vratio sa mjesta zlocina. Nesto slabo se lovilo za vrijeme mog nazocenja. Doduse svega nekih sat vremena sami i bio a vidio samo jednog smudja i brdo ostavljenih silikonaca. Najvise je palo pive  :occasion14: .
Bio u prolazu pa dosao popratiti poznatu ekipu uz jednu pivicu i kuci. Nagodinu eto i mene po prvi puta. Nisam nesto slikao, ali eto da se kaze da sam nazocio dogadjaju.

Decki uzivajtu u ostatku natjecanja i bistro !  :hello:

pajdo77

Na prvoj slici onom sa ruksakom na leđima je valjda lakše tako umjesto da ga spusti na zemlju,vjerovatno mu onih pet-šest kila olovnih glava u torbi služe ko balans :stripii:

dxdandy

Da da, dobro si to skuzio...mozda covjek dok  :fishing: tako jaca svoje ledjne misice.
Na istoj slici, onaj lik sto stoji u vodi, nedugo nakon toga je dobio jednog smudja od 48cm.  :clap2:

pajdo77

Ma svaka im čast što su se okupili,svi su pobjednici za mene. Ja ne bi dugo mogao tako stajati na kamenju,neznam zbog čega al me nakon  nekog vremena leđa otkidaju,jedino da si na tom mjestu razgrnem kamen,onda mogu stajati cjeli dan.

šajzika

N.N je valjd dobio 57cm  kolko sam dobio info  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

neznam jel tocno, al dobio neki info

37 smudjeva, dve stuke, jedan bajin  i 2 manjica 
nadam se da je tocno  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
informant je popio pivo samnom u 7 ujutro   :tongue3: :tongue3: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

cekam bas brojeve  :hi:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Kolege kažu navodno nekih 140 takmičara  na cca dva riječna kilometra, kod Kreše nije bilo mjesta a oko 19 gužva u starom mlinu, tamo je navodno klopa a vrtilo se cijeli dan...

joker

Nek im je bar bilo ljepo a ne ko meni cijeli dan crkavo doma i gledo kak ovi pecaju na yubitubi  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

genjura

138 baraba ,30 smuđeva ,2 bucova ,1 štuka i 2 manjića ako nisam pogrešio .upisalo se NAS  18 ako se nevaram

Kugla

Svratio na kratko, piće u Žapcu sa Šimom i onda malo do Aljmaša odbacao jednu rundu.
Sreo Kavasakia nije se dao smetati uredno se takmičio, i Maria 123 za šankom.

Zagor

Živi i zdravi al nejdemo još kuci. Nama natjecanje još traje. Mrva i Zagor vs ostalih koji nema  :pirate:  :pije:  :flasica:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!