Low budget jig stapovi

Autor šajzika, Listopad 04, 2016, 04:50:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Video odličan a i dečki se bome napecali i najbitnije za 50 eura štapić ko bombon

feco

Pogledao sam, štap stvarno djeluje dobro. Sad da vidim gdje se može nabaviti .  :bye:
POLAKO I BEZ VEZE

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Citat: feco  u Prosinac 13, 2017, 11:02:52
"Pecao sam svojevremeno sa Savage Gear MPP Predator Spin 244Cm 50G i bila bi utopija kad bih rekao da je taj štap iste kvalitete kao ovaj s kojim pecam danas. Nije."
No, reci molim te s kojim štapom pecaš danas ? Vjerujem iskustvu, a sebi bi mogao uštedjeti vrijeme tražeći dobar štap.

CD Blue Rapid - 8,3ft MH (2,52m 10-35g)
Kupio sam blank i sam si složio ostalo.
Sa štapom sam izuzetno zadovoljan.  :ok:

maverick

Odlican video...odlicno predstavljanje i stapa i varalice...da je bar vise takvih  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

POLAKO I BEZ VEZE

feco

POLAKO I BEZ VEZE

šajzika

Formax fortis spin je štap koji u samom imenu ima formax i po tome zakljucujem da je to neki stap  koji su oni kupili u ko zna koliko komada i naljepili svoje ime na to, te ga tako brandirali.
Kineska posla ko u svemu na sta se ljepi neko ime slicno kao NOA mobiteli i takorec sve ostale stvari.
Sve u svemu Formax fortis spin mozes kupit u Formaxu  i njihovim nekim partnerima :stripii:
Mislim da u Hr nema
Audentes fortuna iuvat

feco

POLAKO I BEZ VEZE

yopatami1

Dobar video
Taman za temu
Čamac motor
Štap mašinica
A tek ribe

šajzika

Taj video je za jako jako puno tema, od motora i camca pa  do pribora i sonara a o poziciji i bogatstvu ribljeg fonda snimit sf film

Sve u svemu momci ljepo snimili, bas mi je sjelo
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Ovdje definitivo spada i treba ga pohvaliti Cormoran Raycore X 2.7 15 50 gr
Definitivno jedan od laksi stapova koji pokriva jako puno situacija.  :ok:
Brzi od Bolena.

No

SAVAGE GEAR MPP 8 251cm Softlure 7-23g - 2sec Spinnrute Dropshot Jigging
Art.Nr.:44824

Preis: 29,99 €