Malo o automobilima

Autor maverick, Listopad 30, 2016, 16:10:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Ma ja bi ga kupio al mi se nesviđa sta ima zadnju vuču jer bi me bacalo u vagase  :stripii:  :stripii:

Inače kockica je meni najljepši auto svih vremena  :icon_thumright:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Ja sam jučer trebao podignuti svog Golfingera za 3cm al niti jedan tokar nije radio pa cu sutra. I kad stavim zimske gume i u gepeku napravim držače za štapove i kutiju za pribor bit ce Anjc A+ za pecanje  :stripii:

maverick

Zagor

Da uvučem stomak mogao bi se provući ispod auta  :stripii:  :stripii:

maverick

Koji si ti kralj  :notworthy: Sad nema problema za pecanje  :stripii:

Zagor

Još samo da stavim zimske gume i da preuredim gepek i bit ce skoro to to. Kad bi barem našao negdje bolju krovnu gumu da zamjenim tako da mogu staviti krovni nosač za kanu, da se ne moram zajebavati s prikolicom  :uf:

maverick

Na koju krovnu gumu misliš... :sha:

Zagor

Ova sta ide od haube uz sajbu preko krova do zadnjih vrata. Na nju se postavlja krovni nosači.

Na slici se vidi kako je nasesurena

Zagor

Zaboravih napomenuti za metar na slici. Jedan stari metar sam rastavio i narezo na trake po metar dužine. Ovaj na slici je 200cm na nuli. Tako da je golf cca 29cm od poda do praga.

No

ibro dirka

Turi na njega točkove od nive. Još bi dobio na visini.  :stripii:

maverick