Potrošnja vašeg ljubimca

Autor mossi, Siječanj 02, 2013, 19:14:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Ispravno Greys,  nekad malo manje. Ali... uvjek to ali :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

maverick

vise manje potrosnja je u kojekavkim prospektima izrazena u gramima po ks...od 250-450 gr po konju ..a rezimi voznje..vrste plovila...bla bla sto sitnica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Sutra ćemo vidjeti bla,bla bla :icon_biggrin:
Što bude, bude.

maverick

samo jedan uvjet....testni vozac ne smije imati vise od 100 kg  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Retfalački mačak

Čamac i motor neće znati ni krenuti ako je tako mali teret :toothy10:

Retfalački mačak

MIKA

MOJA PENTA (TOMOS 4) ZA CIJELU SEZONU (ZIMU) POTROSI 10 LITARA   :toothy2:  :icon_biggrin:  :toothy10:  :icon_thumright:

Citat: maverick  u Studeni 15, 2012, 19:52:04
...
- na forumu nije poželjno:
- upotrebljavati CapsLock (velika slova) jer ista podrazumjevaju vikanje i dranje
...

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Retfalački mačak

Provjera potrošnje odrađena. Rezultate će dati oni koji su testirali. Rezultat potvrđuje već poznato. Troši najmanje u klasi. :toothy9: :toothy9: :toothy9:

maverick

mercury 20 4 t od macka....2.8 l/h
yamaha 20 4 t od simbe ....3,12 l/h
yamaha 15 2 t od mene.....4.3 l/h

sve na aluminijskim camcima s dva covjeka u camcu..ja malo manje od 100 i tony c sedamdesetak kg...sve na istoj ruti i pola puta uzvodno pola nizvodno