mahseer - mašer (novo korito)

Autor nele01, Studeni 14, 2016, 15:55:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Konzola je brutalna… Rekao sam je kupiti ako bude na prodaju, pa makar stajala u garaži…  Izgleda kao milion dolara…Zaista… Po meni, ide u svaki čamac, da li alu ili plastični… Prethodni vlasnik je to sve spakovao kako je zeleo… Stigla iz USA…

Ne znam oko folije, to su neke kumovske veze završile… I lepo su to uradili…

Tićo

još malo pa gotov... Novo korito...😀

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

jeste... Danas bio kod majstora montira se oprema😉

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Citat: maverick  u Studeni 11, 2022, 20:19:45
Opa čestitam situaciju  :clap2:
Hvala,daće bog da se vidimo na Dunavu,pa da se malo i zalije😀

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

maverick

Bas lijepo izgleda...Koliko dodju kod vas da netko napravi te jastuke za palubu...jest da sam uzeo masinu da sam ali kontam da nece ici  :stripii: :stripii:

alexdja

250 - 300€...

Paluba, zadnja klupa i sedište...

Resavac

Ako se tapaciri za palubu, sedište ispred konzole, vozačko sedište i zadnje sedište poručuje preko Nautic-plasta cena je 420€, bar tako stoji kad se poručuje čamac.

Tićo

Stigao, mesec dana rok izrade,svaka čast za majstora i vlasnika firme. Sve su ispoštovali na vreme i više od toga.

maverick

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

alexdja