vreće za spavanje

Autor genjura, Siječanj 03, 2013, 20:20:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Mi koji nemamo kabinaše, a imamo sređene čamce, ove godine ćemo prespavati u njima. Vreća je jedna od stvari koje si moram nabavit, znači ipak nešto kvalitetnije od ove koje sada imam (100njak kuna)

maverick

A tim vrecama nema kraja...cifre znaju biti vrtoglave....mada nemoj se bas istrcavati s onim za koju tisucu kuna...i ove od milju su ok...mada neka stara vojna ili ona plava policijska se da nabaviti na autopijaci za sitne pare a dobra je
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ma kake milje, nešto što jeftinije, a opet, jbg
Ove vojne mi obećavaju, ali nikako da se dogrebem jedne prave

maverick

Imas na autopijaci lika sto prodaje preko puta ulaza u Zabicu...ima onih starih pocesto a dobre su...mada ih imas i na njuskalu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Upravo mi se jedan član javio, i donirao jednu vreću. Što reć  :notworthy:

maverick

Ajd kazi mu neka se javi i meni  :stripii:

Greys

Hvala članu, pročitat će on ovo  :hello2:

KvacakZu

dali neko ima vreču za spavanje Anakonda magic dream II,trebam nešto kupiti a ova mi se nudi povoljno

maverick

Velika vreca...dodju stotinjak eura nove....ovisi sta je povoljno...

Stepa

Ima li gdje akcija za vreće bliži se Božić,tražim dobru šaransku vreću za spavanje :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Imas u ovom kapitalac.com
Ima ova sto je kvacak spominjo za neke male novce ako se dobro sjecam.
Svakak pogledaj izbor je velik
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Kvakson je zalevatio nekog svog Županjca za vreću :violent1: lik dao 1000 kn za vreću ovaj za uvjerio da nemože dobit više od 200 pa kao njemu dao 300 :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Ako negde možete iskopati stare vojne vreće iz JNA, po meni najbolja kupovina.  :icon_salut:
Imam 3 vreće, ali samo tu koristim.  :icon_thumright:

vatrogasac

Isto preporuka za JNA vreco,i to onu staru sta ima gumenu podnicu sta se kao na gumbove skida, zna bit na njuskalu po cca 200kn sam ih vido.

mossi

Da na tu sam mislio, ja je konačno nabavio pre jedno 3 godine novu. mama!