vreće za spavanje

Autor genjura, Siječanj 03, 2013, 20:20:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: mossi  u Prosinac 07, 2014, 22:36:44
Ako negde možete iskopati stare vojne vreće iz JNA, po meni najbolja kupovina.  :icon_salut:
Imam 3 vreće, ali samo tu koristim.  :icon_thumright:

Imam jednu američku i jednu iz bivše jna al sad za ova hladnija vremena nebih imao niša protiv Anaconda Magic Dream II.
Pošle godine Kvačak izbacijo jednog jadnička :stripii: iz čamca i šta ću ja ga udomio  :takoje: kad je ulazio kod mene ponio nekakvu torbicu tj.vreću za spavanje rekoh mu rođo ti ćeš se smrznuti al kad je raširio oduševio sam se :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Koliko je novaca ta dobra vreća?

Stepa

mossi

Izgleda odlično!

200 kuna za JNA vreću i 700 na akciji za AMD II je ipak dobra razlika u startu.

mossi

Da to su neke novije vreće, ja imam malo stariji model i te su bolje!

Stepa

vatrogasac

i moja je starija, ova mi izgleda tanja a i one vezice se druge boje ali je taj princip
evo tocno ovakva je moja:
http://www.njuskalo.hr/kamp-oprema/vreca-spavanje-vojna-nekoristena-2-kom-oglas-10783717

maverick

Ovo nije vidjelo one dobre vojne vrece...ova moja vojna je kad se smota pol metra u promjeru i dosta siroka...debela...od perja i jedna od najtoplijih...ne nosim jer zauzima puno mjesta u čamcu....imam onu malu , ima negdje slika...kupio od r-t ...vreca stane u rukska...a topla...da na minus deset spavam u njoj bez problema....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Pa moja tako izgleda, neznam dali je Lio ali kao sta kazes smotana je ogromna u promjeru, dobio je ko klinac za vrijeme rata jos.

tole

takvu imam i ja....odlična :ok:

toplo u njoj da nije istina....jednom prilikom se zakopčao u nju preko glave, nakon 5 min sam mislio da ću krepat od vrućine.....jedino što je golema kad se smota i nezgodna za transport

maverick

Poslikam i ja kasnije svoje vrece pa da uporedimo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123

Dali netko zna ovrecama za spavanje mc kinley laguna comfort dobio na poklon ,za spavanje ukabini bi koristio

maverick

Za kabinu valja skoro svaka...sto manja to bolja zbog transporta i pakiranja po komorama...

DIDAPATAK

..tehnologija materijala je jako napredovala  :clap2: i veliki postotak sadašnjih  :clap2: vreća je odlična  :ok:
..mene zadnjih godina muči smanjena pokretljivost  :character0032: pa mi klasične vreće u koje se moram uvlačiti ( već duugoo godina koristim staru jna) lagano idu na žifce  :violent1: a i eto i kabine  :toothy9:..pa moram naći neku sa kvalitetnim rajfom koja se otvara i sa strane..
.. :baba: