vreće za spavanje

Autor genjura, Siječanj 03, 2013, 20:20:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

gde se ima za nabaviti neke ,a da nisu preterano skupe ,i naravno da ne moram ići 150-200km po njih

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

IvanSK

scotty

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

e moj juzba vidi se ko ima štelu u kasarni :icon_biggrin: :icon_thumright:

Greys

U Hervisu imaš Kilikanjarove, odlične

Greys

Što to znači, e pa ovako, prijatelj ima 2 vrste. Ima za ''suhe'' i ''mokre'' uvjete. Ove suhe, naravno idu kao vreća od tzv dišućih materijala, i naoko izgledaju dosta tanušno. Pretežno ih se koristi za u šatoru, i nisu za ih se postavi ''direkt'' npr na pijesak. Druga vrsta, tzv.mokre imaju sasvim drugačiji materijal, daleko su deblje, i sastoje se od ''više'' vreća unutar jedne. Nemoram ti ni reć, da malo bolja vreća dolazi oko 700-njak kuna. A znamo, da za te novce, i manje, ljudi uzimaju cijele šatore. To ti je moj laički komentar, ali znam da čovjek u njima je već 4-5 godina spava, i uvijek ih hvali. Ja, doduše kupio škart po 70ak kuna, žali Bože.

užas1

Ako nemožete da se odlučite koju vreću kupiti slobodno se odlučite za alpinističke vreće, pa ako su još poreklom  iz skandinavskih zemalja onda nema greške!

maverick

r-t ima hobi da skuplja vrece za spavanje  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ja negdje imam vojnu, nepropusnu, vrhunska vreća samo nemam pojma gdje je...

miha

kad je bio rat i ko je imao viziju za budučnost moglo se svašta sačuvati nemojte mi zamjerit na komentaru sad mi dođe žao al onda mi bilo samo jedno na pameti kako izvuč živu i normalnu glavu

Lomnica_city

Citat: r-t  u Veljača 15, 2013, 21:57:09
E sad, jedini problem je što je u obliku sfinge...

Mislis u obliku sarkofaga, sfinge su one lavice sa ljudskom glavom?  :icon_thumright:

Greys